A Hankook elindítja teherautómentő szolgálatát

  • „Hankook Road Assist 24h” a gyors mobilitás érdekében Európában

  • Prémium szolgáltatás tehergépkocsi flották számára

A „Hankook Road Assist 24h” a Hankook prémium gumiabroncs-gyártó új teherautómentő szolgálata. A program 2012. januári indítása óta kezdetben a vállalat németországi, franciaországi és spanyolországi ügyfelei számára elérhető. A hálózat több mint 7000 szolgáltató fiókból áll, több mint 30 országban Európában és a FÁK országokban. A „Hankook Road Assist 24h” tehergépkocsi flottákat szolgál ki, függetlenül attól, hogy milyen márkájú gumiabroncsot használnak. A gumiabroncs-gyártó által már eddig is működtetett országos tehergépkocsi mentőszolgálatok az új pán-európai mentőszolgálatba fognak beépülni.

 A Hankook új szolgáltatása egy többnyelvű telefonos központ formájában valósul meg, amely koordinálja a bajba került tehearautók problémáinak mielőbbi megoldását, és az év minden napján 24 órán keresztül elérhető.

A defektek telefonos központon keresztüli kezelése egyszerű és megbízható mind a vezető, mind pedig a flotta irányítója számára. A vezető jelenti a defektet a telefonközpontnak és tagkártyájával azonosítja magát. Ha a jármű nem üzemképes, a segélyközpontnál dolgozó alkalmazott azonnal egy szervizkocsit küld a helyszínre. Ha a jármű képes továbbhaladni, a vezetőt a legközelebbi Hankook partner kereskedőhöz irányítják. Egy online követő funkció ionformációt szolgáltat a javítás pillanatnyi helyzetéről a flotta igazgatóságának. A Hankook széleskörű kereskedői hálózata több mint 30 országban működik, így (normál körülmények között) akár 2 órán belül megérkezhet a segítség a defekt helyszínére, és hamar újra üzemképes lehet a jármű. A teljes fizetési folyamat közvetlenül a flotta szokásos gumiabroncs-kereskedőjén keresztül bonyolítható, ami különösen a vezetők számára jelent kényelmes megoldást..

Rövid távon tervezik további országok Hankook ügyfeleinek fokozatos bevonását a programba. A szolgáltatást várhatóan más európai országok flottáira is kiterjesztik.

A Hankook Road Assist 24h bevezetése lehetővé teszi, hogy a Hankook teljesítse ügyfelei magasabb szintű igényeit és elvárásait a jobb szolgáltatás iránt. – A kiváló minőségű gumiabroncsok gyártása mellett manapság egyre fontosabb a teljeskörű szolgáltatás-csomag kifejlesztése és kínálata – állítja Hee-Se Ahn, a Hankook Tire európai marketing és kereskedelmi igazgatója. – Ezért egészítjük ki most prémium tehergépkocsi gumiabroncs-választékunkat megfelelő, ehhez kapcsolódó szolgáltatással, amely gyorsan és egyszerűen, emellett igen kedvező áron működik. Ügyfeleink nagyra fogják értékelni ezt a hozzáadott értéket.

Forrás: Hankook
.

(Ezt a cikket 291 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?