Folyamatos témakeresésünk során olyat láttunk, amire nem is számítottunk… Kamionos Mio a láthatáron. Természetesen szélesség, hosszóság és magasság, illetve a teherautósoknak fontos beállítások lehetőségeivel…

A trükk az egészben, hogy csak egy kód kell hozzá. Adva van egy Mio Spirit (nem minden típushoz elérhető), vásárolsz hozzá egy aktiváló kódot, és néhány perc múlva boldogan használod a kamionos navigációdat. Ehhez nem kell gazdát keresni a régi vasnak, azután keresni egy boltot ahol vehetsz egy munkára kihegyezett GPS készüléket…

A 70 euró (kb. 21 ezer forint, egy térképfrissítés ára) tulajdonképpen nem is olyan sok egy kamionos adatbázisért. Több készülék mellé is megvásárolható a kiegészítő, a Mio 4S80 – tól kezdve a Mio S687 – ig.

Így ez az összeállítás nagyjából 50 és 90 ezer forint között lehet a miénk, készüléktől függően. Ez igen jó ár, a legolcsóbb kamionos navigáció eddig nagyjából 65 – 70 ezer forint körül lehetett a miénk.

A Teherautó mód nem minden ország térképén támogatott. Arról hogy mely országok tartoznak a kiválasztottak közé, jelenleg nincs információnk.

Szélesség, hosszúság, magasság és veszélyes anyag. Mintha még néhány dolog hiányozna (a fotók egy tesztpéldányról készültek, így a most látott beállítások még változhatnak)

Jellemzők:

Speciális útvonalak, minimálisra csökkntve a szűk utak használatát*
Teherautó Profil – a teherautó méretei alapján (súly, teher-és járműtípus alapján számítja ki az útvonalat)**

* Truck módban csak a 11,3 – as vagy újabb verziójú térképekekl működik. Győződjön meg róla, hogy a megfelelő térképe van, mielőtt a kamionos kiegészítőt megvásárolja.
Ezt a Beállítások/Térkép/Térképverzió menüpontban tudja ellenőrizni. készüléket és a terhelés a főmenübe
** Méret-és súlykorlátozás nem érhető el minden régióban.

Eredeti hírforrás: eu.mio.com

Forrás: NaviGyurci
.

(Ezt a cikket 365 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?