Ellenőrzések Hírek

Köszönet a közlekedési rendőröknek

Fejér megyében már több, mint tíz éves hagyománynak számít, hogy minden év utolsó napján köszönetet mondanak a közlekedési járőröknek az autósok. Ez idén sem lesz másképp…

Fotó: TISPOL

Szilveszter reggelén az autós társadalom nevében a Magyar Autóklub Székesfehérvári Műszaki Állomásának vezetője mond köszönetet a megyében szolgálatot teljesítő közlekedésrendészeti járőröknek az elmúlt év során nyújtott munkájukért, valamint a Fejér Megyei Balesetmegelőzési Bizottságnak az együttműködésért.

Az Autóklub részéről személyesen Varga György, a fehérvári műszaki állomás vezetője fogja tolmácsolni az autósok köszönetét a megye közlekedési rendőreit képviselő járőröknek.

A főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztálya részéről Szűcs Alíz r. őrmester, valamint Csurja Ferenc r. őrmester lesz jelen a rendezvényen, míg az M7-es Autópálya Székesfehérvári Alosztályát Jánosik Zsolt r. törzszászlós és Komáromi Gábor r. zászlós képviseli. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya állományából Németh József r. őrmester és Májer László r. százados fogadja a köszönetnyilvánítást.

Az eseményre holnap reggel 09.00 órakor kerül sor a Fejér Megyei Bíróság épülete előtt Székesfehérváron, a Dózsa György út – Berényi út kereszteződésénél.

Székesfehérvár, 2011. december 30.

Németh – Kész Mónika r. szds.
FM RFK szóvivő

Forrás: Police.hu
.

(Ezt a cikket 300 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE