Biztonság Hírek

Román gázolaj-tolvajokat fogtak el az M7-es szabadbattyáni parkolójában

Honfitársuk kamionjának üzemanyagtartályából lopott gázolajat az a két román férfi, akiket vasárnap hajnalban fogtak el az M7-es autópálya Balaton felé vezető szakaszán, a szabadbattyáni pihenőben – közölte a rendőrség az MTI-vel.

Convoy Truck Shop - Üzemanyag lopásgátlók

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság autópálya alosztályának járőrei a parkolóba érve figyeltek fel arra, hogy két egymás mellett álló román kamion egyikéből gumicsövön keresztül gázolajat fejt le egy férfi. A rendőrök mind őt, mind a kamion fülkéjében levő társát elfogták – mondta el a Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Németh-Kész Mónika rendőr százados tájékoztatása szerint a két férfi lefeszítette a másik kamion tanksapkáját, majd gumicsövön keresztül, egy szivattyúval 50 liter gázolajat szívott le a másik kamion üzemanyagtartályából, miközben a meglopott jármű vezetője aludt.

A 21 és 44 éves román férfit dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vették. Ügyükben rövidesen ítélet születhet, mivel a székesfehérvári nyomozók gyorsított eljárással szeretnék bíróság elé állítani őket.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság autópálya alosztályai az utóbbi időben gyakoribbá vált üzemanyaglopások miatt, kiemelt figyelmet fordítanak a sztrádák melletti pihenők főként éjszakai ellenőrzésére, s eddig már több gázolaj tolvajt sikerült elfogniuk.

Forrás: MTI  (bdáv \ gte \ bti)
.

(Ezt a cikket 231 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .