Baleset-megelőzés Hírek

A Michelin a helyes abroncsnyomás és a téli abroncs használat fontosságára hívta fel a Coca-Cola Magyarország dolgozóinak figyelmét

A Michelin Hungária a helyes abroncsnyomásra, a téli gumi használatára hívta fel a Coca-Cola Magyarország dolgozóinak figyelmét, akik október 26-án reggel héttől este fél hétig kaphattak hasznos tanácsokat a Michelin szakembereitől.

A Michelin által biztosított szerviz sátorban ellenőrizték az autóvezetők abroncsainak légnyomását, valamint az abroncsok általános állapotát, különösen a futófelület kopottságát, az abroncsok mintázatának mélységét.

A Michelin számos kezdeményezést indított Európa-szerte a közlekedés biztonságának javításáért, hosszú évek óta, több mint harmincöt európai országban hívja fel az autóvezetők figyelmét a helyes abroncsnyomás fontosságára a Michelin Levegőt az abroncsba! elnevezésű akciókkal.

A Coca-Cola Magyarország által szervezett egyhetes közlekedésbiztonsági héten most a Michelin Hungária egyik kiemelt partnerének dolgozói kaptak hasznos tanácsokat és információs anyagot arról, milyen hatása lehet a nem megfelelően beállított légnyomásnak az autóvezetők biztonságára. A résztvevők profil mélységmérőt is kaptak ajándékba, így maguk is könnyen ellenőrizhetik majd, mennyire kopottak abroncsaik.

A Coca-Cola Magyarország az egyik legnagyobb gépjárműflottával rendelkező hazai vállalat, a cég kiemelten fontosnak tartja, hogy dolgozói biztonságosan autózzanak és ugyanakkor, a flotta üzemanyag-takarékosan közlekedjen. A Michelin Hungária abroncsnyomás ellenőrző akciója ezt a törekvést támogatta, a dolgozók visszajelzése alapján, sikeresen.

Forrás: Michelin
.

(Ezt a cikket 320 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .