A Renault Magnum sofőröknek és tulajdonos-sofőröknek újabb alkalma lesz arra, hogy megünnepeljék a 20 éves Magnumot, és fennen hirdessék büszkeségüket, hogy a távolsági fuvarozás egyik legpatinásabb teherautóját vezethetik. A november 29. és december 3. között megrendezett Solutrans szalon ideje alatt a Renault Trucks egy Renault Magnum találkozót szervez december 2-án és 3-án, amelyre a www.jentredanslalegende.com honlapon regisztráltak közül 50 sofőrt hívnak meg. Ők bepillanthatnak a gyártó kulisszái mögé, és csatlakozhatnak ahhoz a teherautós menethez, amely december 2-án a Renault Trucks központtól az Eurexpóig, a Lyoni Kiállítási Központig halad majd.

A Magny-Cours-ban és Le Mans-ban rendezett múltidéző események után a Renault Trucks most ismét egybehívja a Renault Magnum francia szerelmeseit, azokat, akik elképzelni sem tudják, hogy más teherautóval induljanak útnak, mint ezzel a kivételes járművel. A Renault Magnum 20. születésnapját ünneplő újabb esemény alkalmából összesereglenek a sofőrök és a tulajdonos-sofőrök, hogy megoszthassák egymással afelett érzett büszkeségüket, hogy a Renault Magnum kormányánál róhatták, róhatják nap mint nap Franciaország, vagy Európa útjait. Az eseményt a 2011. november 29. és december 3. között az Eurexpón, a Lyoni Kiállítási Központban megrendezett Solutrans szalonra időzítették. A meghívott sofőrök részt vesznek a Renault Trucks központ és a Solutrans szalon közötti rendkívüli teherautó-felvonuláson.

A feliratkozás roppant egyszerű: aki részt szeretne venni, ellátogat a www.jentredanslalegende.com honlapra, és elküld egy fotót a Magnumjáról, vagy Magnumjairól. Akár meg is oszthatja a fotóját, vagy fotóit a Facebook-on, a Twitteren, illetve e-mailben, hogy támogatásra buzdítsa az ismerőseit. Ötven sofőrt választanak ki és hívnak meg Magnum teherautójukkal együtt a Renault Trucks központjába. A «VIP» sofőrök megtudhatják, mi történik a konstruktőr berkeiben. Az ötven Magnumot december 2-án mutatják be a lyoni telephelyen – az ott dolgozók legnagyobb örömére. Ugyanazon a napon délután 4 óra körül a Magnumok bizonyára rendkívül feltűnő menete elindul a kiállítási központ felé.

Renault Trucks
.

(Ezt a cikket 349 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?