Intelligens megoldások mozgás közben: megérkeztek a Becker új, iGO Navigációval futó készülékei

A United Navigation bemutatta legújabb intelligens navigációs eszközeit, az iGO My way motorra épülő Becker modelleket. Az új, intuitív funkciókat felsorakoztató és a legfrissebb térképeket biztosító, 5 hüvelykes Active 50 és Ready 50 csúcsminőségű műholdas navigációt kínál.

Budapest – Megérkezett Magyarországra a a berlini IFA kiállításon bemutatott két vadonatúj PND-modell: a Becker Active 50 és a Becker Ready 50.

A terméksorozat legkiemelkedőbb újdonsága az intuitív Becker SituationScan funkció, amely az útvonal követése és a pillanatnyi vezetési feltételek alapján hasznos információkkal szolgál a felhasználó számára. A háttérben működő Becker SituationScan folyamatosan elemzi a vezetés aktuális feltételeit, és szükség esetén alternatív útvonalat ajánl:

– Exit Assistant: ha a vezető váratlanul letér az autópályáról, a Becker SituationScan azonnal elemzi a tervezett útvonal elhagyását kiváltó helyzetet, és tippeket ad pl. a közeli éttermekre és benzinkutakra vonatkozóan.

– Detour Assistant: A vezető egy gombnyomással kikerülheti a váratlan útlezárásokat vagy közlekedési eseményeket – lakott településen és az autópályán egyaránt.

– Parking Assistant: Parkolóhelyet keres az úti cél közelében? Semmi gond: a Becker SituationScan már mutatja is a megfelelő lehetőségeket.

Becker Active 50 – intelligens útitárs a mindennapokban

A fényes fekete és metálezüst színű, vadonatúj felhasználói felülettel rendelkező Becker Active 50 intelligens és felhasználóbarát szoftvere 44 európai ország térképét foglalja magába.

A készülékbe épített, új típusú HQ TMC®-vevő rugalmas antennájának és a csatornák közötti gyors váltásoknak köszönhetően rendkívül hamar visszakeresi a legújabb közlekedési információkat. A Becker OneShot Speech Dialogue System funkció használatával az Active 50 felhasználói hangutasítások alapján is megadhatják az útvonal úti célját.

Becker Ready 50 – megbízhatóság és egyszerű használat

A Becker Ready 50 ideális választás mindazok számára, akik csak most ismerkednek a navigációval, vagy alkalmi felhasználóként is ragaszkodnak a minőségi készülékekhez. Nagytestvéréhez hasonlóan, a 12,7 cm átmérőjű kijelzővel kapható Ready 50 szolgáltatásai nemcsak Európa 44 országának térképét, de a Becker innovatív SituationScan funkcióját is magukba foglalják. A fekete/mokka színű készülékek olyan, már bizonyított funkciókat is kínálnak, mint a text-to-speech (beszédszintetizátorral előállított) hangnavigáció, a 3D-s látványosságokkal kiegészített 3D-s felület, valamint a 3D-s kereszteződés nézettel ötvözött sávinformáció. A Becker Ready 50 szokásos funkciói közé tartozik még az időalapú útvonaltervezés, amely az adott napszakban nagy valószínűséggel előforduló közlekedési dugók azonosításával segít elkerülni a kérdéses helyeket.

Regisztráljon az interneten, és értesüljön a termékekkel kapcsolatos hírekről, újdonságokról

Az Active 50 vagy a Ready 50 készülék használatba vételét követő 30 napon belül regisztráló felhasználók ingyen tölthetik le a legfrissebb térképek frissítéseit, és feliratkozhatnak a kedvezményes áron kínált Európa térképfrissítésekre. A lehetőség kihasználásával a rendelkezésre álló legfrissebb térképekkel birtokában a felhasználókat még az új útkiosztások, körforgalmak vagy az újonnan kialakított lakóterületek sem hozhatják kellemetlen helyzetbe.

A Becker márkanévről

A Becker a Harman International Industries bejegyzett védjegye. 2010 januárjától a Harman International engedélyével a United Navigation GmbH hordozható navigációs rendszerei hivatalosan feltüntethetik a Becker márkanevet. A jó hírnévnek örvendő Becker márka sikeres múlttal büszkélkedhet. A Becker név immár 60 éve jelent egyet az egyedülálló fejlesztésekkel. Az autós Hi-Fi, a szórakoztató elektronika, az autós navigáció, valamint a telematikus és integrált multimédia-rendszerek területén bevezetett újításaival a Becker az egész világon elismert márka lett.

A United Navigation GmbH-ról

Az (Stuttgart közeli) ostfilderni székhelyű United Navigation GmbH navigációs szoftver- és hardvermegoldások fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozik. A vállalkozás három üzleti szegmensben vállal domináns szerepet: hordozható navigációs eszközök privát felhasználók számára Becker és Falk márkanév alatt, integrált navigációs rendszerek az autóipar számára, valamint teljes rendszerek céges gépjárműflották számára. A termékek olyan díjnyertes technológiákon alapulnak, mint a „Falk Learning Navigation” vagy a „Becker OneShot Speach Dialogue System”. A Falk navigációs rendszerek a MAIRDUMONT kiadó digitális útikönyveinek tartalmát használják.

Az NNG Kft.-ről

Az NNG Kft. a mobil, a járműipari és a személyi navigációs szektor számára fejleszt navigációs megoldásokat, és kínál teljesen testre szabható, fedélzeti 3D-s navigációs alkalmazásokat a vásárlók egyéni igényeit is kielégíteni kívánó eszközgyártók, autógyárak és OEM-márkák képviselői számára. A díjnyertes iGO My way szoftvermotorra épülő technológia már világszerte több millió navigációs eszközön megtalálható.

A vállalat emellett saját digitális térképek fejlesztésével is foglalkozik. Első nemzetközi termékét a 2006-os németországi CeBIT-en mutatta be. Azóta világszerte több mint 150 hardvergyártó vállalattal alakított ki üzleti kapcsolatot. Az NNG több mint 107 országban és 45 különböző nyelven nyújt megbízható navigációs megoldásokat.

Az NNG-ről bővebben a www.igomyway.com honlapon olvashat.

Forrás: Morpho communications
.

(Ezt a cikket 369 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?