DAF Hírek Márkahírek

Ünnepel a Leyland Trucks: a százezredik DAF LF is legördült a gyártósorról

A Leyland Trucks nemrég ünnepelte a százezredik DAF LF típusú teherautó legyártását. “Ez a mérföldkő az összes Leyland Trucks dolgozó az iránt érzett elkötelezettségét és elhivatottságát tükrözi, hogy megtervezzék és elkészítsék az iparágban elérhető legjobb áruelosztó teherautót”, mondta el Andrea Thompson, a Leyland Trucks ügyvezetője.
Thompson asszony Graham Bellmannek, a Travis Perkins plc. fuvarozási csoportja vezetőjének mutatta be az új DAF LF megoldásait. A Travis Perkins az Egyesült Királyságban működő piacvezető építőanyag-szállító vállalatok egyike, melynek hatalmas járműflottája 1000 DAF LF-típusú teherautót foglal magába. “Az Egyesült Királyságban működő több, mint 1800 telephelyünk járműflottájának gerincét az LF-modell alkotja.” – mondta Graham Bellman. “Ez egy olyan termék, amely a sok szállítási címet tartalmazó, rövid távú szállításainkhoz ideális. Kiemelkedő minőségű, megbízható és tüzelőanyag-fogyasztása is kiváló, valamint vállalatunkról is nagyszerű képet tükröz.”

A DAF LF típus prémium minőségű, a 6-21 tonnás piacot szolgáló és a DAF CF és XF modelljeit kiegészítő könnyűteher-szállító járműsorozat. A DAF LF piacvezető pozícióját 2010-ben az LF Hybrid bevezetése tovább erősítette. A DAF volt az egyik első olyan európai teherautó-gyártó, amely ezt a környezetkímélő technológiát járműveibe beépítette.

Forrás: DAF
.

(Ezt a cikket 181 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE