Hírek Logisztika

FM Logistic – Új logisztikai platform felavatása Petrestiben, Romániában

Az FM Logistic egyike a legfontosabb logisztikai szereplőknek az FMCG, a kiskereskedelmi, a High-Tech és az autóipari szektorban is. Különféle megoldásokat kínálunk a raktározástól kezdve a co-packing-en keresztül egészen a szállítmányozásig, melyek segítenek ügyfeleinknek az ellátási lánc optimalizálásában, javítják ezen szolgáltatások minőségét és gyorsaságát.

Cégünk 2003 óta van jelen Románia logisztikai piacán, azóta nyújtunk ügyfeleinknek raktározási. co-packing, valamint belföldi és nemzetközi szállítmányozási szolgáltatásokat. Partnereink közé tartoznak olyan cégek, mint például a Cora, L’Oreal, Yves Rocher, Sanofi-Aventis,a Nestlé és a P&G.

Az első évben elért 4,5 millió eurós forgalom mára már megsokszorozódott, cégünk jelenleg 20 millió eurós forgalommal működik, 700 munkatársat foglalkoztat és 70 000 m2 raktárhelységgel rendelkezik.
A raktározási tevékenység a teljes forgalom 57%-át, a disztribúció a 40%-át, míg a co-packing 3% teszi ki.
Belföldi szállítmányozási szolgáltatásainkat elsősorban azon ügyfeleink veszik igénybe, akik raktározási tevékenységünket is. Közéjük tartozik a teljesség igénye nélkül PROFI Rom Foods, a Kraft Foods, a Coca-Cola, az SCA Packing, a Pepsico, a Dufa Deutek, az Albalact, a Bunge, a Rompak, a Carrefour.

A nemeztközi szállítmányozást illetően pedig elmondhatjuk, hogy olyan vállalatok is igénybe veszik szolgáltatásainkat, mint például a Danone, az Unilever, a Kraft Foods és a P&G.
2009-ben átadták cégünk első saját tulajdonú platformját, amely Dudestii Noi-ban található, Temesvár közelében. A teljes területe 86 000 m2.

Mára felavathattuk a második saját tulajdonban lévő logisztikai telephelyünket Romániában, amely Perestiben, Dambovita megyében található. Az  A-class  besorolású épület, 18 000 m2 területű, de 120 000 m2-nyi hasznosítható területet rejt magában, emellett rendkívül jó a földrajzi fekvése is, hiszen közel van három fontosabb városhoz is (Pitestihez, Ploiestihet és Bukaresthez), valamint jól megközeleíthető az A1-es autópálya is.

Az FM Logistic Peresti-ben található telephelye a legnagyobb logisztikai platformunk Romániában, ahova a CORA költözött be 2011 januárjában, folytatva ezzel a még 2006-ban megkezdett együttműködést.

Csak 2006-ban kezdte meg működését az FM Logistic, de máris bizonyította, hogy egy megbízható partner, minőségi és biztonságos szolgáltatást nyújt. Köszönet a rugalmasságáért és a nagyszerű WMS rendszeréért, valamint a kiváló együttműködésért aminek köszönhetően az átköltözés az új telephelyre sikeresen megvalósult, bármiféle üzleti nehézség nélkül. Teljes mértékben megbízunk az FM Logistic tudásában és tapasztalatában, tudjuk, hogy az elképzeléseink találkozni fognak a valósággal, ha velük dolgozunk.  George VELICU – Logisztikai menedzser, CORA

Forrás: OTS
.

(Ezt a cikket 299 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .