Egyéb Hírek

Áruval megrakott kamiont akartak lopni Nyíregyházán

Tízmillió forint értékű áruval megrakott, kilencmilliót érő kamiont akart ellopni két férfi Nyíregyházán; a járművet szállítmányával együtt el is rejtették, de az ellentmondásos vallomás lebuktatta őket – közölte a rendőrség kedden az MTI-vel.

illusztráció

A kamiont vezető 36 éves tiszakeszi férfi a múlt pénteken jelentette be, hogy a járműszerelvénye egy parkolóból eltűnt, amíg ő egy nőismerősénél töltötte az éjszakát – mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A százados hozzátette: a meghallgatott sofőr vallomásában a rendőrök ellentmondásokat fedeztek fel, végül a férfi beismerte, hogy a nyersgumival megrakott kamiont egy ismerősével rejtette el, a későbbi feketén történő értékesítés reményében.

A kilencmillió forint értékű teherautót tízmilliós szállítmányával együtt a nyomozók Sárospatakon találták meg. A kocsiból a GPS hiányzott csak, amelyet az elkövetők leszereltek, nehogy annak alapján lebukjanak.     A sofőr és 46 éves ináncsi társa ellen eljárás indult, mindketten előzetes letartóztatásba kerültek.

Forrás: MTI
.

(Ezt a cikket 264 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .