Gazdaság Hírek Iveco Márkahírek

Magyarországon az Iveco Capital

Június elejétől Magyarországon is megkezdte tevékenységét az Iveco házi pénzügyi szolgáltatója az Iveco Capital. Az új, minden eddiginél rugalmasabb finanszírozási megoldásokat az Iveco Capital a magyarországi UniCredit Leasing közreműködésével kínálja valamennyi Iveco haszonjármű vásárlása esetén hazai ügyfelei számára.

Az Iveco és az UniCredit Leasing kapcsolata több éves múltra tekint vissza. Hasonló együttműködésekkel sikereket értek már el a régió más országaiban, például jelentősen növelték az értékesítést Horvátországban és Szlovéniában. Az együttműködés sikerének kulcsa, hogy az Iveco a haszongépjármű piac, az UniCredit Leasing pedig a pénzügyi piac szakértőjeként egyesíti tapasztalatát az ügyfelek jobb kiszolgálása érdekében. A finanszírozás feltételeit a két vállalat mindig az adott piac igényei szerint alakítja ki és fejleszti tovább. A minőségi szolgáltatás keretében az UniCredit Leasing gyors ügymenetet és elbírálást garantál.

„Az Iveco Capital személyre szabott pénzügyi megoldásaival mostantól a hazai szállítók is kedvező feltételekkel fiatalíthatják járműparkjukat. Magyarországon a haszonjárművek piaca ismét növekedő tendenciát mutat, ezért fontosnak tartjuk, hogy az Iveco meglévő és leendő ügyfeleinek versenyképes ajánlatot kínáljunk” – mondta Gyöngyössy István, az Iveco magyarországi képviseletének ügyvezető igazgatója.

Az Iveco Capital közvetlenül 15 országban van jelen, és valamennyi fő európai piacon a helyi szállítási igényeknek megfelelően, testreszabott pénzügyi és szervizelési szolgáltatásokkal támogatja az Iveco ügyfeleit. Az Iveco Capital termékei valamennyi hazai Iveco márkakereskedőnél elérhetők.

 

Az UniCredit Leasing

Az UniCredit Leasing az első valóban európai, lízingfinanszírozással foglalkozó hálózat. A Lízingcsoport, mely tagvállalatain keresztül ezer szállal kötődik az egyes országokhoz, azok kultúrájához és igényeihez, 2900 munkatárssal 17 országban kínál a lízingpiac számára gyors és kedvező lízingmegoldásokat az országok határain átnyúló jelleggel is.  A lízingtermékek és kiegészítő szolgáltatások elérhetők közvetlenül, szállítói partnerkapcsolatokon és az UniCredit Csoport teljes banki fiókhálózatán keresztül.

 

Forrás: Iveco
.

(Ezt a cikket 302 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE