Balesetek Hírek

A héten különösen sok volt a kamionbaleset hazánkban

Ezen a héten talán a szokottnál is több baleset történt hazánk útjain, amelyben kamionok vettek részt. Persze nem minden esetben ők voltak a vétkesek, de a változékony időjárás biztosan még a legprofibb sofőröket is próbára tette.

Az alábbiakban az MTI fotói láthatók a héten történt kamionos balesetekről.

MTI Fotó: Varga György

Tornyiszentmiklós, 2011. június 8. Összetört kisteherautó áll az M70-es autóúton, Tornyiszentmiklósnál, miután belerohant az előtte haladó kamionba hajnalban. A furgon vezetője a helyszínen belehalt sérüléseibe.
.

MTI Fotó: Nagy Lajos

Várpalota, 2011. június 9. Összetört személygépkocsi a baleset helyszínén a 8-as főúton Inota határában, ahol frontálisan ütközött egy Székesfehérvár irányából szabályosan, saját sávjában Várpalota felé tartó kamion, egy vele szemben haladó személyautóval, amelyik eddig ismeretlen okból áttért a szemközti sávba. A balesetben a személyautót vezető férfi a helyszínen életét vesztette.
.

MTI Fotó: H. Szabó Sándor

Hort, 2011. június 10. Felborult, orosz rendszámú kamion az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, a 65-ös kilométerszelvényben, Hort határában. A vasszerelékeket szállító járműszerelvény vezetője megsérült.
.

MTI Fotó: Komka Péter

Salgótarján, 2011. június 10. Tűzoltó dolgozik a Salgótarjánt elkerülő úton, ahol nagy mennyiségű gázolaj folyt az útra, miután összeütközött két lengyel kamion. A balesetben senki nem sérült meg.

 

Reméljük az előttünk álló héten mindenki biztonságban hazaér!

hungarokamion.hu

 

Képek és hírforrás: MTI
.

(Ezt a cikket 498 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!