Ajánlatok Hírek Kommunikáció és Informatika

Két új Samsung készülék a hazai szolgáltatók kínálatában: Galaxy S Plus és S II

Tegnap két hazai telekommunikációs szolgáltató is bejelentette, hogy újabb, a Samsung által készített, androidos készülékekkel bővíti kínálatát.

A Vodafone Hungary facebookos oldalán közzétette, hogy hamarosan megkezdi a Galaxy S Plus forgalmazását, mely a Galaxy S egyik közvetlen utódjának tekinthető. Az 1,4 GHz-es, egymagos processzorral rendelkező készülék 512 MB RAM-ot és 8 GB belső tárhelyet kínál. A 480 x 800 pixel felbontású, 4 hüvelyk méretű kijelző előtt “gorilla” üveg van, mely tökéletesen megvédi az eszközt a kisebb fizikai behatásoktól. A mérnökök az 5 megapixeles hátlapi mellett egy VGA felbontású előlapi kamerát is építettek a telefonba annak érdekében, hogy akár videókonferenciát is folytathassunk. A Galaxy S Plus-ban a Gingerbread OS mellett a Samsung által készített TouchWiz UI 3.0-s verzióját használhatjuk.

samsung galaxy s plus vodafone

Ha azonban a korai gyártó jelenlegi zászlóshajóját, a Galaxy S II-t szeretnénk megvásárolni, akkor a T-Mobile után már a Telenor boltjaiban is elérhetjük. Az I9100 kódnevű telefon egy csúcstechnológiát képviselő, 1,2 GHz-es, dual-core processzorral rendelkezik, ami mellé 1 GB RAM-ot és opcionálisan 16 vagy 32 GB belső tárhelyet kapunk. Ha azonban ez sem lenne elég számunkra, akkor ezt bármikor tovább bővíthetjük egy, akár 32 GB méretű microSD kártya segítségével. A 4,3 hüvelyk méretű kijelző alatt a Gingerbread OS-t és a TouchWiz UI legújabb, 4.0-s változatát találjuk. A hátlapi kamerával 8 megapixel, az előlapival pedig akár 2 megapixel felbontású képeket is fényképezhetünk.

samsung galaxy sii telenor

Ha most szeretnénk egy Samsung készüléket vásárolni, akkor nincsen könnyű dolgunk, hiszen a két készülék nagyon hasonlít egymásra. A Plus tulajdonképpen az S II kisebbik testvérének tekinthető. A második készülékben több memóriát, erősebb processzort, jobb fényképezőt és nagyobb belső tárhelyet találunk. Úgy gondoljuk, hogy a két szolgáltató igen nehéz választás elé állítja a lehetséges vásárlókat. A Vodafone által kínált Galaxy Plus árát még egyelőre nem tudjuk, de az S II-t 142 535 Ft-ért vásárolhatjuk meg a Telenornál hűségszerződés nélkül (A készüléket akár 23 740 Ft-ért is elvihetjük, de ebben az esetben 2 éves hűséget és ugyancsak 2 éves tarifahűséget kell aláírnunk).

Forrás: Android Hungary
.

(Ezt a cikket 180 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .