Új ügyvezető igazgató az NNG élén

Az NNG Kft. Balogh Pétert nevezte ki ideiglenes ügyvezető igazgatónak, akinek feladata, hogy megerősítse a társaság vezető szerepét az autóipari navigációs megoldások piacán

Budapest – Az NNG (korábban Nav N Go), a díjnyertes iGO Navigációs szoftver fejlesztője Balogh Pétert nevezte ki ideiglenes ügyvezető igazgatónak. Az új vezető 2011. április 1-től irányítja a vállalatot. A cég egyik alapítójaként az elmúlt évek során számos különböző pozíciót töltött be a vállalatnál – Technológiai igazgató, Termékmarketing igazgató, Stratégiai igazgató -, aminek köszönhetően teljes körűen átlátja és ismeri a cég működését és erősségeit. Stratégiai igazgatóként Balogh Péter irányította a vállalat navigációs autóipari piacra lépését.

A cég nemrégiben nevet változtatott és megerősítette azt a stratégiáját, miszerint egyre nagyobb hangsúlyt fektet az autóipari navigációs megoldások fejlesztésére, együttműködve a világ vezető autógyártóival és azok beszállítóival.

Balogh Péter Vahl Tamástól veszi át a cég vezetését. Vahl Tamás 2008 december és 2011 március között állt az NNG élén, és egy kihívásokkal teli időszakban irányította a vállalatot. Az ő vezetése alatt a társaság komoly, professzionális szervezetté nőtte ki magát.

„Óriási lehetőséget látunk az autóipari navigáció területén a következő években. Meggyőződésem, hogy cégünk tapasztalata, rugalmassága és innovatív fejlesztési szemlélete optimális alapot biztosít számunkra, hogy vezető szerephez jussunk ezen a piacon” – mondta Balogh Péter, az NNG új ideiglenes ügyvezető igazgatója.

 

Az NNG Kft.-ről

Az NNG Kft. a mobil, a járműipari és a személyi navigációs szektor számára fejleszt navigációs megoldásokat és kínál teljesen testre szabható, fedélzeti 3D-s navigációs alkalmazásokat a vásárlók egyéni igényeit is kielégíteni kívánó eszközgyártók, autógyárak és OEM márkák képviselői számára. A díjnyertes iGO My way szoftvermotorra épülő technológia már világszerte több millió navigációs eszközön megtalálható.

A vállalat emellett saját digitális térképek fejlesztésével is foglalkozik. A vállalat első nemzetközi termékét a 2006-os németországi CeBIT-en mutatta be. Azóta világszerte több mint 140 hardvergyártó vállalattal alakított ki üzleti kapcsolatot. Az NNG több mint 100 országban és 45 különböző nyelven nyújt megbízható navigációs megoldásokat.

Az NNG-ről bővebben a www.igomyway.com honlapon olvashat.

.

(Ezt a cikket 229 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?