Ajánlatok Bemutatók

RaalTrans szállítmányozási adatbázis

Tökéletes szállítmányozási és járműkihasználási megoldás, nemcsak a fuvarozó- és szállítmányozócégeknek, de a termelővállalatok és a szolgáltatásokat nyújtó cégek számára is!

Miért válassza éppen a mi szolgáltatásainkat?

  • 17 éve biztosítunk járműkihasználási információkat
  • 40 000 aktuális teherszállítási és üres jármű ajánlat naponta
  • létrehoztuk az egyik legnagyobb, több mint 12 000 ezer cég által használt szállítmányozási adatbankot Európában
  • a könnyen kezelhető RaalTrans Editor programban megadhatja az ajánlatát, és kereshet a többi ajánlat között, a hasznos funkciók segítségével
  • segítünk a felhasználók közti fizetési problémák megoldásában

Egy hónapos ingyenpróba – Megrendelő nyomtatvány

Új ügyfeleink egy hónapig ingyen használhatják a RaalTrans Editor program teljes változatát. Egy hónap után eldöntheti, hogy folytatja-e az együttműködést velünk.

Bemutató adatbázis és RaalTrans rendszer prezentáció

Amennyiben még nem győződött meg a RaalTrans adatbázis hasznosságáról, akkor tekintse meg a szállítmányozási és szabad jármű bemutató adatbázist, illetve győződjön meg arról, hogy a rendszerünket használják-e az Ön kereskedelmi partnerei és versenytársai.

Sohasem volt ilyen egyszerű szállítmányozási információkhoz jutni!
 

Hogyan segítsünk a szállítóknak?

Azzal a gondolattal, amelyen a RaalTrans társaság alapul, tizenöt évvel ezelőtt, olyan emberek álltak elő, akik éveken át kamionok volánjai mögött és szállító cégek telefonjainál ültek, s – más kollégáikhoz hasonlóan – ilyen kérdéseken törték a fejüket: Hogyan lehetne elintézni, hogy a közlekedésnek nevezett rendszer jobban működjön? Hogyan lehetne a leggyorsabban megszerezni azt a szállítót, aki Európa bármely sarkába elszállítaná az árut? Hol lehetne árut szerezni, hogy kamionunk – mondjuk Hollandiából – ne üresen jöjjön vissza? És, mivel jól tudták, hogy szállítók százai ugyanúgy törik a fejüket, ahogy ők, eszükbe jutott: Miért foglalkozzon sok-száz, esetleg sok-ezer ember olyan valamivel, amit egy tím el tud látni?

Hogyan is működik ez?

Mindaddig, amíg a szállítóknak és megrendelőiknek, egyetlen szállítás minden igényének optimális összeillesztéséhez, egymás között sokszor kellett telefonálniuk és faxolniuk, a RaalTrans létrejötte után elegendő volt minden igény és ajánlat a központba történő beadása. Ez azokat feldolgozta, és kialakított egy áttekintést, amelyből a szállítók kiválasztották a számukra legkielégítőbb megoldást. Nem volt ez egy rossz rendszer, de majd csak a nemzetközi számítógépes hálózat tette lehetővé a RaalTrans gondolata eredetiségének teljes kihasználását. Telefonnal minden sokkal egyszerűbb volt ugyan, de internettel már játék!

Drive nyni

Különleges software

Ahhoz, hogy a RaalTrans ügyfelei a lehető legjobban kiaknázhassák a többi felhasználó által beadott szállítási- és szabad kocsi-kínálat kontakt adatbankját, és egyidejűleg saját ajánlataikat is beadhassák, egy különleges számítógépes programot kellett létrehozni. Ez, az alap-információkon kívül, kiegészítő szolgáltatásokat is – mint a grafikus kilométer-táblázat, hirdetési lehetőség, vagy közlemények szállítóknak – kínál. A software nem csak szokványos forgalombani, napi használatra, hanem válság-helyzetek esetére is szolgál, amikor is elengedhetetlen a kívánt információk gyors és megbízható megszerzése. Nemcsak közlekedési és szállító cégek, hanem gyártó üzemek és szolgáltató vállalatok is használhatják. A program installálása és kezelése egyszerű, hardware-igénye nem nagy.

Naponta több tízezer ajánlat, évente több millió kérdés

Az ügyfelek, a RaalTrans adatbankjában, naponta 60 ezer szállítási- és szabad kocsi-ajánlatot találnak, s a központ, évente 52 millió kérdést fogad és dolgoz fel. Ezen adatok a RaalTrans-t a legjelentősebb európai közlekedési információ-szolgáltatók közé sorolják. Az elkövetkező időszakra a társaság célja, a cseh és a szlovák piaci 1. számú adatbanki pozíció megszilárdítása, és a – mind az Európai Unión belüli, mind pedig az azon kívül lévő országokból jövő – külföldi megrendelők számának alapvető kiszélesítése.

Senkinek nincs elsőbbsége

A RaalTrans rendszer nemcsak azért igazságos, mert minden ügyfele azonos felhasználói díjat fizet, hanem főleg azért, hogy nem tesz különbséget abban, hogy szolgáltatásait egy egy kamionos kis szállító, vagy egy nagy, több tíz kamionnal rendelkező szállítmányozó társaság veszi-e igénybe. A kínált információk egy azonos pillanatban mindenki számára rendelkezésre állnak. Csak azon múlik, hogy az ügyfelek milyen gyorsan értékelnek és egyeznek meg a partnerekkel. Ez esetben maradéktalanul érvényes: Aki előbb érkezik, az előbb is megy!

Európa átvette a RaalTrans rendszert

A RaalTrans szállítási kereslet-kínálati adatbankja egy eredeti kommunikációs megoldás a közlekedésben, amellyel, a múlt század kilencvenes éveiben egy azonos nevű, cseh cég állt elő. Tizenöt éves létezése során ügyfelek ezreinek bizalmát nyerte el, mégpedig nem csak a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában, ahol is állandó képviseletei vannak, hanem egy egész sor más európai országban is. Azt, hogy ez a modell kiválóan működik, és segíti a szállítókat, az is igazolja, hogy sok hazai és európai társaság is átvette és kínálja. Azzal azonban, hogy az első volt, és az adatbank gondozását és felhasználást illetően a legnagyobb tapasztalatokkal rendelkezik, csak egy büszkélkedhet.

További részletek: RaalTrans
.

(Ezt a cikket 350 alkalommal tekintették meg.)