Egyéb Hírek

Megújult a hungarokamion.hu kamionos hírportál!

Örömmel tájékoztatjuk kedves olvasóinkat, hogy befejeződött oldalunk új, megbízhatóbb és gyorsabb szerverre költöztetése!

Rendszeres olvasóink azt is észrevehették, hogy oldalunk teljesen átalakult! Az átalakulás és átköltözés idején az elmúlt egy hónapban többször elérhetetlen és lassú volt az oldal, amelyért utólagosan is elnézésüket kérjük!

Az új felületen már a főbb témacsoportokon belül rendszerezett hírek rövid ízelítője között választhatják ki olvasóink a számukra legérdekesebbet, így nem kell valamennyi bejegyzés teljes tartalmán átrágniuk magukat. Azt is eláruljuk, hogy az új felület a jövőben további funkciókkal és aloldalakkal fog bővülni! Oldalunkon igyekszünk összegyűjteni a kamionos, fuvarozó és szállítmányozó szakma legfrissebb híreit, érdekességeit amelyeket naponta többszöri frissítéssel teszünk egy oldalon elérhetővé.

Régi oldalunk továbbra is elérhető ezen a linken, azonban az ott található aloldalak jelentős részének frissítése mostantól megszűnik.

Az új oldalon elsősorban biztonsági okok miatt már nem helyezhet el bárki bejegyzéseket, azonban régi oldalunk főoldalán a kamionblog.hungarokamion.hu oldalon erre továbbra is lehetőség nyílik. Az itt elhelyezett érdekesebb blogbejegyzéseket azonban továbbra is megjelenítjük megújult főoldalunkon is, ahol rövid regisztrációt követően azokat és valamennyi hírünket bárki kommentálhatja!

Reméljük megújult oldalunk is elnyeri tetszésüket!

(Ezt a cikket 439 alkalommal tekintették meg.)