Egyéb Hírek

Üzenet a parlamentbe ( Most valóban oda)

Tisztelt polgár-, rabszolga-, és sofőrtársak. Egyszer olvashattatok egy írást, amiben írtam egy üzenetet a parlamentbe. Aki akkor nem olvasta, itt elolvashatja. Mondjuk úgy, hogy ez egy duzzogás volt a tanfolyammal kapcsolatban, amivel megint ki akarnak húzni a zsebünkből, a családi kasszánkból, pár száz ezrest.

Most esetleg valaki mondhatja, hogy nem pár száz, mert „csak” száz körül. Annak figyelmébe ajánlom, hogy a tanfolyam 240 órás, amit természetesen a cégek nagy része nem támogat, hiszen neki nem érdeke, hogy nekünk papírunk legyen. Tehát, a szabadidőnkben elvégzünk egy ilyen tanfolyamot, vagyis nem dolgozunk, azért, hogy később dolgozhassunk. (Ez is egy kérdés lesz majd.) Tessék számolni, hogy mennyi az órabérünk, és ezt beszorozni, a 240 órával. Akkor kb. ezt is hozzá, kell adni a tanfolyam díjához, és kijön a pár száz ezres.

Ezt a levelet, az egyik kollégám odatolta a frissen megválasztott képviselője orra alá.(Ő egy ilyen dugós figura) És lássatok csodát! A képviselő azt üzente nekünk, nekünk sofőröknek, nekünk, akik csak a goré üzenget, az irányítón keresztül, hogy „Ott kéne lenni, le fogom vonni, ki kell fizetni….” stb. Tehát, kaptunk egy üzenetet, hogy írjuk össze a problémáinkat.

Jövőre Magyarország lesz az UNIO soros elnöke. Talán lesz valami lehetőség, hogy eljusson végre az illetékesekhez, az illetékesek fülébe az, ami a parkolókban elhangzik egy-egy hétvégén.

Rétisas nyitott egy ilyen topikot, amiben leírhatjuk, a problémáinkat. Kérlek titeket, hogy írjátok ide, szóljatok hozzá. Ezekből a hozzászólásokból fogalmazzunk meg a következő levelet, ami már nem csak a nagyvilágba kiáltott szó lesz. (Remélhetőleg) Ez egy lehetőség, amivel nekünk kell élni. Próbáljuk meg.

Kérek mindenkit, hogy hozzászólása legyen tárgyilagos, és ne keverjünk bele politikát (Tudom, hogy nehéz, hiszen erről szól az egész) bármilyen vallást, embercsoportot érintő sértő megjegyzést. Úgy gondolom, hogy kb. két hét-három hét elég lesz, hogy összeszedjük a gondolatainkat, de ezt majd meglátjuk, mert valami idővallumot meg kell határozni.

Jó gurit

Sklave
.

(Ezt a cikket 266 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen-biztos kézzel!

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .