Árokba csúszott egy ukrán rendszámú autóbusz a Szabolcs vármegyei Nyírturánál

Árokba csúszott egy autóbusz a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírtura közelében vasárnap reggel.

Árokba borult ukrán rendszámú autóbusz a 403-as főút és a 4102-es út körforgalmánál a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Nyírtura közelében 2023. december 31-én. A balesetben ketten könnyebben megsérültek. MTI/Balázs Attila

Árokba csúszott egy autóbusz a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírtura közelében vasárnap reggel – közölte honlapján a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság. Az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) tájékoztatása szerint a balesetben ketten könnyebben megsérültek.

Az MTI érdeklődésére a mentőszolgálat azt írta, a helyszínről egy 20 év körüli nőt és egy 15 év körüli lányt további vizsgálatok és megfigyelés miatt szállítottak kórházba. A katasztrófavédelmi igazgatóság korábbi tájékoztatása szerint a busz a 403-as főút és a 4102-es út körforgalmánál lesodródott az úttestről, átszakította a szalagkorlátot, majd oldalával az árokba borult.

A járművön harmincöten utaztak, közülük többen a nyíregyházi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt saját erejükből el tudták hagyni a járművet, a többieket az egységek mentették ki. Az autóbuszt minden utas elhagyta, részükre melegedő járat érkezik – közölték.

Az MTI munkatársa a helyszínen úgy értesült, a busz ukrán felségjelzésű volt, és Ausztriába tartott.

Forrás: MTI

(Ezt a cikket 43 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!