Kategóriák

Kategóriák

Aktuális Alkatrész Hírek Kiemelt hírek Logisztika Vezércikk

Az Apollo Tyres forgalmazási partnerséget köt a GEFCO-val a franciaországi ügyfélkiszállítások javítása érdekében

Az Apollo Tyres új forgalmazási megállapodást kötött a vezető logisztikai szolgáltatóval, a GEFCO-val a franciaországi ügyfelek gumiabroncsokkal való ellátására.

Forrás: Apollo Tyres

Az Apollo Tyres májusban kezdte meg a GEFCO integrálását az ellátási láncába; azóta a partnerségnek köszönhetően az átlagos átfutási idő négy nap alá csökkent, és javult a megrendelés és a szállítás általános élménye az ügyfelek számára.

A GEFCO a hat és 40 gumiabroncs közötti megrendelések teljesítésére összpontosít, és az Apollo Tyres hollandiai Enschede-ben található raktárából szállítja a termékeket. A nagyobb Apollo-rendeléseket továbbra is egy meglévő, jól bevált partner teljesíti, aki jellemzően az Apollo Tyres magyarországi gyárából veszi át a termékeket.

Az ellátási lánc hatékonyságának további javítása érdekében az Apollo Tyres egy átfogó Transport ORDER Management rendszert vezetett be, amely pontosabban nyomon követi a szállításokat, és valós idejű nyomon követési információkkal látja el az ügyfeleket. Az Apollo Tyres szállítási portálján keresztül egy külön ügyfélszolgálati csapat áll rendelkezésre, amely segít a kérdésekben és megosztja a frissítéseket.

John Nikhil Joy, az Apollo Tyres európai klaszterigazgatója – tehergépkocsi- és buszabroncsok, kommentálja: „Meggyőződésünk, hogy a GEFCO-val való együttműködés biztosítja, hogy jobban ki tudjuk elégíteni a TBR abroncsaink iránti növekvő keresletet Franciaországban, maximalizálva az új és a meglévő ügyfelek elégedettségét és hűségét.”

Új termékek a Solutrans kiállításon

Az Apollo Tyres az új EnduRace RA 2 és EnduMile LHT gumiabroncsokat a Solutranson, Franciaország vezető nehéz- és könnyű haszongépjármű-kiállításán mutatja be, amelyet Lyonban rendeznek meg november 21. és 25. között. A 3C csarnok 119-es standján a vállalat a népszerű EnduRace RT 2 tehergépkocsi pótkocsi abroncscsaládját is kiállítja, amely a közelmúltban 385/55-ös méretválaszték bevezetésével bővült.

Az Apollo Tyres EnduRace RA 2 tehergépkocsi abroncsa új futófelületi kialakítással és prémium minőségű anyagokkal rendelkezik, amelyek lenyűgöző tapadási és kezelhetőségi szintet, alacsony gördülési ellenállást és az előző generációhoz képest javított tartósságot biztosítanak. A közép- és hosszú távú fuvarozók visszajelzései alapján az eredmény 5%-kal nagyobb futásteljesítmény, valamint 10%-os javulás a gördülési ellenállásban és a tapadásban. A gumiabroncs nehéz körülmények között, például hóban is képes teljesíteni, és a „három hegycsúcs hópehely” jelöléssel tanúsítottan alkalmas a zord időjárási körülmények közötti használatra.

Az Apollo Tyres az európai, rendkívül versenyképes hosszú távú pótkocsiabroncsok piacán a teljesen új EnduMile LHT gumiabroncsot dobja piacra. A gumiabroncs a vállalat eddigi legtartósabb és legüzemanyag-takarékosabb tehergépkocsi abroncsa, amely felülmúlja az LHT szegmens legkelendőbb termékeit, és gördülési ellenállás tekintetében „A” minősítéssel rendelkezik – ez az Apollo tehergépkocsi abroncsok között az első.

Szintén a kiállításon lesz látható az EnduRace RT2, egy pótkocsiabroncs, amely az egész időjárásban nyújtott teljesítmény, a gördülési ellenállás, valamint a megnövelt futásteljesítmény és tartósság tekintetében kiemelkedő színvonalat nyújt. A prémium teljesítményjellemzők ellenére a gumiabroncs továbbra is rendkívül költséghatékony megoldás az intenzíven versenyző szegmensben.

Forrás: Apollo Tyres – CONSTANS PR

(Ezt a cikket 23 alkalommal tekintették meg.)