Kategóriák

Kategóriák

Ajánlatok Aktuális Alkatrész Hírek Kiemelt hírek Pótkocsi Vezércikk

Az Apollo Tyres megkezdi az „A” minősítésű, nagy teljesítményű pótkocsi gumiabroncsok szállítását

Az Apollo Tyres megkezdte a várva várt EnduMile LHT, a vállalat első dedikált nagyteljesítményű pótkocsi (LHT) gumiabroncsának szállítását. A gumiabroncs minden téren lenyűgöző teljesítményt nyújt, beleértve a gördülési ellenállás tekintetében elért „A”-besorolást – ami az Apollo Tyres tehergépkocsiabroncsok esetében az első. 

Forrás: Apollo Tyres – CONSTANS PR

Ez az új termék az Apollo Tyres által Európában és világszerte is valaha gyártott legüzemanyag-takarékosabb tehergépkocsiabroncs, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy felülmúlja a piac legjobb teljesítményű LHT abroncsait is. A kifejezetten pótkocsi tengelyekhez tervezett „szabadon gördülő” abroncs mintázata kompakt középső bordát tartalmaz, amely segíti az úttartást és biztosítja a hatékony működést, miközben A-osztályzatot ér el az útzaj tekintetében. 

A gumiabroncs széles és stabil érintkezési felülettel rendelkezik, amely optimalizálja a nyomáseloszlást, a polimerek és töltőanyagok teljesen új keveréke pedig minimalizálja a gördülési ellenállást, miközben egyenletes tapadást biztosít a nedves felületen. Az innovatív keverék segít kezelni a hőmérsékletváltozásokat a hosszútávú használat során, hogy megőrizze a kiváló teljesítményt és segítse a tartósságot. 

Az EnduMile LHT erős vázszerkezetet használ, amely megkönnyíti a futófelület-újrafutózhatóságát az alacsonyabb költségek érdekében – ami számos európai hosszú távú fuvarozó számára kulcsfontosságú követelmény.

Forrás: Apollo Tyres – CONSTANS PR

Az Apollo Tyres modern gyöngyöshalászi gyártóüzemében gyártott gumiabroncs több mint két éven át tartó szigorú tesztelési folyamaton esett át. Az Apollo Tyres holland székhelyű európai K+F csapata vezetésével az EnduMile LHT-t virtuális és valós teszteknek egyaránt alávetették.

John Nikhil Joy, az Apollo Tyres európai klaszterigazgatója – tehergépkocsi- és buszabroncsok – így nyilatkozott: „Az ügyfelek részéről egyre nagyobb igény mutatkozott arra, hogy az Apollo egy ilyen típusú gumiabroncsot dobjon piacra, és a széleskörű képességek bizakodásra adnak okot azzal kapcsolatban, hogy ez a gumiabroncs el fogja venni az eladásokat a jól ismert riválisoktól. K+F csapatunk fáradhatatlanul dolgozott egy olyan gumiabroncs kifejlesztésén, amely rendkívül alacsony gördülési ellenállással rendelkezik, miközben támogatja a jármű hatótávolságát, vezetési teljesítményét és hosszú távú tartósságát – három kulcsfontosságú területet a nagy teljesítményű fuvarozók piacán.”.

Ha többet szeretne megtudni az Apollo EnduMile termékcsaládról, kérjük, látogasson el a következő weboldalra: https://www.vredestein.hu/ 

Forrás: Apollo Tyres – CONSTANS PR

(Ezt a cikket 31 alkalommal tekintették meg.)