Ajánlatok Egyéb Hírek Kiemelt hírek

A Stop Cafe éttermi koncepcióval bővíti töltőállomásai kínálatát az ORLEN Magyarországon

Megnyitotta kapuit az ORLEN töltőállomás-hálózat Európa-szerte népszerű Stop Cafe kávézóinak első magyarországi tagja. A helyi és a nemzetközi gasztronómiát ötvöző ételeket, valamint minőségi, Fair-Trade® kávékat kínáló Stop Caféval az M3 autópálya gödöllői szakaszának déli oldalán található ORLEN-kúton találkozhattak itthon elsőként az autósok, de a kínálat már elérhető az M7-es és M1-es autópályák melletti helyszíneken is. Ezzel új szakaszába lépett az ORLEN magyarországi kúthálózatának tavaly decemberben megkezdett fejlesztése.

Forrás: ORLEN

Az ORLEN töltőállomásokon üzemelő Stop Cafe már jól ismert az autósok körében Lengyelországban, Csehországban, Litvániában és Szlovákiában, most pedig a koncepció a kelet-közép-európai régió legnagyobb energetikai vállalata révén Magyarországra is megérkezett. Az ORLEN azon törekvését, hogy ügyfelei számára minőségi és minél szélesebb körű kiszolgálást nyújtson, a hazai töltőállomások nagy részén működő DESPAR-üzletek is jól mutatják. Ehhez mérten a Stop Cafe is több egy egyszerű gyorséttermi szolgáltatásnál.

Kínálatában éppúgy helyet kapnak a népszerű hot-dog variációk, mint a hazai hagyományokat és a nemzetközi gasztronómiai hatásokat ötvöző kreatív, egészséges és megfizethető szendvicsek, amelyeket a szakképzett személyzet mindig friss alapanyagokból, a helyszínen készít el. Ezzel egyidőben a kávézás élménye is új szintre emelkedik, ugyanis az ORLEN Stop Caféban csak Fair-Trade® tanúsítvánnyal rendelkező kávét szolgálnak fel. A kizárólag az ORLEN számára megalkotott keverékek között megtalálható egy kiváló minőségű Arabicából készült bio kávé és egy ízletes Espresso keverék, amelyben Arabica és Robusta is megtalálható. A Közép-Amerikából és Afrikából származó kávékombinációkat egy 200 éves kávékészítési és pörkölési tapasztalattal rendelkező cég szakemberei állították össze. A kínálatot energiaitalok és egészséges frissítők, például smoothie-k és chiaitalok széles választéka egészíti ki.

Forrás: ORLEN

Az első magyarországi ORLEN Stop Cafe az M3 autópálya déli oldalának Gödöllő és Mogyoród közötti szakaszán, a jakabpusztai pihenőnél található töltőállomáson várja a vendégeket. Ez után az M7 autópálya Tárnokhoz közel eső részén, továbbá az M1-es zsámbéki szakaszának északi és déli oldalain üzemelő töltőállomások átépítése készült el, azóta pedig további hat helyszínen is a Stop Cafe márka részeként üzemel a kávézó. Az év végéig várhatóan hat újabb kúton is befejeződik a Stop Cafe koncepció kiépítése, így az autósok egyre több helyszínen találkozhatnak a különleges kávé- és szendvicskínálattal.

Forrás: ORLEN

Kelet-Közép-Európa legnagyobb multienergetikai vállalatának nemzetközi tapasztalata és háttere komoly előnyt jelent számunkra értéknövelt szolgáltatásaink bővítésében. A sikeres Stop Cafe éttermi koncepciót 5 országban már jól ismerik az autósok, mostantól pedig a magyar piacon is elérhetővé válik. Erre a nemzetközi szinten már bevált koncepcióra építve szeretnénk a Stop Cafe hazai bevezetésével a vásárlók elégedettségét tovább javítani, új fejezetet nyitva ezzel a magyarországi ORLEN-töltőállomások fejlesztésében” – mondta Jaroslaw Szeliga, az ORLEN Magyarország ügyvezető igazgatója.

Forrás: ORLEN

Az ORLEN nem csupán üzemanyagtöltő-állomásként és frissítő pontként kívánja kiszolgálni az ügyfeleit, az utakon közlekedők találkozóhelyeként is szeretne működni. Ehhez hozzájárul többek között a Stop Cafék kiépítése, a töltőállomások és az üzletek modern, a nemzetközi koncepciónak megfelelő kialakítása, az ingyenes és könnyen elérhető WI-FI hálózat, valamint az üzletekben található USB-töltők elérhetővé tétele is.  

Forrás: ORLEN

Magyarországon az ORLEN-csoport 2022. december 1-jén vette át a tulajdonába került 79 magyarországi töltőállomás üzemeltetését, amelyeket a vállalat azóta jelentősen átalakított. Az akvizíció következő lépéseként 2024-ben további 64 töltőállomás kerül majd az ORLEN tulajdonába Magyarországon, amelyek üzemeltetését 2024 közepéig fokozatosan veszik át, és ezzel párhuzamosan fog haladni az érintett kutak átépítése is.

Forrás: ORLEN

(Ezt a cikket 39 alkalommal tekintették meg.)