A TMT Tanks & Trailers az Apollo Tyres EnduRace RT2 gumiabroncsát választja eredeti felszerelésként a prémium pótkocsisorozatához

A TMT Tanks & Trailers, az Apollo Tyres EnduRace RT2 gumiabroncsát választotta prémium kategóriás „mozgópadlós” teherautó-pótkocsijaihoz.

A TMT Tanks & Trailers, egy vezető olasz pótkocsigyártó vállalat az Apollo Tyres EnduRace RT2 gumiabroncsát választotta eredeti felszerelésként (OE) prémium kategóriás „mozgópadlós” teherautó-pótkocsijaihoz. A partnerség újabb mérföldkövet jelent a gumiabroncsgyártó számára, mivel bővíti OE-kapcsolatainak portfólióját Európa-szerte.

Forrás: Apollo Tyres

A TMT nemrég vette át első megrendelését az Apollo Tyres-től, amely az EnduRace RT2 két különböző méretét tartalmazza 22,5 colos kerekekre: a 385/65 R22.5 és a múlt hónapban bevezetett új 385/55 R22.5 méretűt.

Az Apollo Tyres magyarországi gyöngyöshalászi üzemében gyártott EnduRace RT2 tovább fejlesztett szerkezettel és futófelületi mintázattal rendelkezik, amely egyenletes kopást és egyenletes nyomáseloszlást biztosít a széles érintkezési felületen, minimalizálva a gördülési ellenállást és a zajt, ezen túlmenően alacsony kopást biztosít, ami hosszú élettartammal segíti a költségek optimalizálását. A gumiabroncsot megerősített szövetvázzal és olyan futófelületi keverékkel tervezték, amely csökkenti a kopást és a hőfelhalmozódást, így fokozott szakítószilárdságot és az európai előírásoknál 1,7-szer nagyobb tartóssági szintet biztosít.

Az EnduRace RT2 nedves és téli körülmények között is kiemelkedő tapadást biztosít. A gumiabroncs a „hármas hegycsúcs hópehellyel” (3PMSF) jelöléssel rendelkezik, mely tanúsítja a hóban való használhatóságot is amely így egész évben magas szintű teljesítményt és biztonságot biztosít.

Az Apollo Tyres 2021-ben dobta piacra a második generációs EnduRace RT termékcsaládot, amely az eredeti 2017-es sikerére épül. Az új gumiabroncs népszerű választásnak bizonyult az európai közép- és hosszú távú fuvarozók körében, mivel minden téren javulást kínál az elődjéhez képest; leginkább a gördülési ellenállás, a nedves tapadás és a tartósság terén.

Berardo Di Giuseppe, a TMT gyárigazgatója így nyilatkozott: „Az ágazatban eltöltött több mint 50 év alatt jól megértettük, hogy mit szeretnének az ügyfeleink. A prémium teljesítményre, a minőségre és az innovációra való összpontosításunk termékeink minden elemében érvényesül, ezért választottuk az Apollo EnduRace RT2-t.”

Forrás: Apollo Tyres

John Nikhil Joy, az Apollo Tyres európai klaszterigazgatója – teherautó- és buszabroncsok – elmondta: „Ez az együttműködés tovább hangsúlyozza a bővülő TBR termékkínálatunk kivételes minőségét. Köszönetemet fejezem ki Giuseppe Russónak – Truck & Bus Sales Manager Europe-nak a TMT üzlet biztosításáért az Apollo számára. Az EnduRace RT2 a második generációjában egy rendkívül keresett gumiabronccsá vált Európában, amely minden téren figyelemre méltó fejlesztéseket kínál, és az olyan vállalatok számára, mint a TMT, egy megbízható, lenyűgöző teljesítményjellemzőkkel rendelkező gumiabroncsot mutat be.”

A TMT Tanks & Trailers Olaszország egyik leggyorsabban növekvő szállítmányozási ágazati vállalkozása, amely innovatív pótkocsi-konstrukcióiért számos díjat nyert. Ma a TMT-nek több mint 800 ügyfele és több mint 60 partnere van.

Legutóbb a TMT-t jelölték az „intelligens pótkocsi” kategóriában a Trailer Innovation Awards-on a „mozgó padlós” teherautó-pótkocsikért, amelyek olyan speciális be- és kirakodórendszerek, amelyek lehetővé teszik az ömlesztett anyagok kirakodását billenő mechanizmusok nélkül.

Az EnduRace termékcsaláddal kapcsolatos további információkért látogasson el a következő weboldalra: https://www.vredestein.hu/

Forrás: Apollo Tyres – CONSTANS PR

(Ezt a cikket 39 alkalommal tekintették meg.)