Aktuális Hírek Személyszállítás Szervezetek hírei

Már a Waberer’s Csoport kollégáit is segíti az Oszkár telekocsi rendszer

Újabb nagyvállalati ügyféllel bővült Magyarország piacvezető telekocsi cége, az Oszkár. Az elmúlt időszak gazdasági eseményei arra sarkallták a hazai logisztikai óriást, a Waberer’s Csoportot, hogy olyan megoldásokat keressen, melyek könnyítenek munkatársai mindennapi terhein. A növekvő üzemanyagárak rendkívüli terhet róttak mindannyiunkra, ezért döntöttek egy olyan platform bevezetése mellett, amely a munkatársak munkába járását igyekszik támogatni, megkönnyíteni, egy úgynevezett telekocsi rendszer bevezetésével.

Forrás: Oszkar.com – DeepInsight Creative

A telekocsizás már itthon sem egy ismeretlen fogalom. Az egy irányban lakók könnyebben találhatnak útitársat, de leginkább idő- és költségtakarékos megoldás, nem mellesleg nem szabad megfeledkezni környezetkímélő hatásáról sem! Az autók ugyanis az európai közúti közlekedésből adódó teljes szén-dioxid-kibocsátás 60,7 százalékáért felelősek. Akár a saját autónkat osztjuk meg, akár utasként veszünk részt a telekocsi szolgáltatásban, csökkentjük ökológiai lábnyomunkat és közlekedésünk károsanyag-kibocsátását, hiszen mindkét esetben kevesebb jármű lesz egyidőben az utakon.

A Waberer’s csoport választása fenti okok miatt esett az Oszkár vállalati megoldására, melyet a telekocsi platformjáról ismert cég 2016 óta fejleszt nagyvállalati partnereivel.

A rendszer 2022. októberi bevezetése óta ez év január végéig közel 300 munkatárs regisztrált a platformra és közel 2500 fuvar valósult meg, ez összesen több mint 50 ezer kilométernyi utat jelent, melyet kiemelkedően jó eredménynek tart a két cég. A fuvarok darabszáma és a regisztrált felhasználók is hónapról hónapra növekvő tendenciát mutatnak. A rendszer sikeres bevezetéséhez az is hozzájárult, hogy a havi szinten legtöbb fuvart vállaló kollégáit a Waberer’s különböző ösztönzőkkel díjazza.

A rendszer bevezetésével a Waberer’s egy újabb lépést tett a fenntarthatóbb működés felé, ráadásul egy olyan rendszer bevezetésével, amely a munkatársai életét megkönnyítő innovatív megoldással a dolgozói elégedettséget is növelni tudta. Az első hónapok működési tapasztalatait felhasználva az Oszkárral közösen igyekeznek a rendszer további fejlesztésével még több munkavállaló számára vonzó lehetőséget biztosítani a munkába járás kapcsán.


Az Oszkar.com Telekocsi Kft.-ről

Az Oszkar.com Telekocsi szolgáltatást 2007. november végén indította el két egyetemista, Gyürüs Máté és Prácser Attila. Az Oszkár mára közel 1 millió felhasználóval Magyarország kedvelt telekocsi szolgáltatása. A rendszer célja, hogy összehozza az egy irányba tartó autósokat és utasokat. A hosszabb útra induló autósok meghirdethetik az autóban lévő szabad helyeiket, így csökkentve útiköltségüket, míg az utasok egy megfizethető, gyors és rugalmas utazási formát választhatnak.

A Waberer’s International-ről

A Waberer`s International Nyrt. Európa egyik vezető nemzetközi komplett kamionrakomány (FTL) szállítmányozója a saját flottával szolgáltatást nyújtó cégek szegmensében. Leányvállalata a WSZL Magyarországon piacvezető a belföldi áruszállítás és komplex logisztikai szolgáltatások terén. A cégcsoport flottája több mint 2.800 darab, korszerű, alacsony életkorú nyerges vontatóból áll, belföldi logisztikai raktárkapacitása meghaladja a 250.000 négyzetmétert. A csoport tagja a Wáberer Hungária Biztosító, mely az egyik vezető, gépjárművekhez és fuvarozáshoz kötődő biztosításokat nyújtó szolgáltató. A 75 éves tapasztalattal rendelkező csoport részvényeit 2017 óta jegyzik a Budapesti Értéktőzsde Prémium kategóriájában, melyek a BUX és BUMIX indexekben is szerepelnek.

Forrás: DeepInsight Creative

(Ezt a cikket 71 alkalommal tekintették meg.)

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve!!!

Azt észleltük, hogy bővítményeket használ a hirdetések blokkolására. Kérjük, támogasson bennünket a hirdetésblokkolók letiltásával.