Hírek Szállítmányozás Szervezetek hírei

Waberer’s: WSZL Névváltás

Kisebb névváltoztatáson esett át a Waberer’s International Nyrt. leányvállalata, a Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft., amely mostantól WSZL Szállítmányozási és Logisztikai Kft.-re módosult, rövidített neve pedig WSZL Kft.

A vállalat – szolgáltatásaival és kollégáival – továbbra is a megszokott, magas színvonalon áll partnerei rendelkezésére, vagyis a cégnév módosítás semmilyen egyéb változást nem idéz elő a társaság működésében vagy jogállásában.

Az új cégnév 2023. január 12. napjától hatályos.

Röviden a WSZL-ről:

A WSZL Kft. a Waberer’s International Nyrt. belföldi logisztikai leányvállalata, amely mára az egyik legnagyobb logisztikai szolgáltató céggé nőtte ki magát Magyarországon, és különösen megkerülhetetlen szereplő lett az élelmiszeriparban. A fuvarozó óriással ellentétben a WSZL fele-fele arányban tekinthető fuvarozónak és logisztikai szolgáltatónak. Ez a komplexitás ekkora mértékben teszi őket a legjelentősebb szolgáltatóvá a hazai piacon. Közel 1000 gépjárművezetőt foglalkoztatnak, több mint 800 fuvareszközön, raktárkapacitásukat tekintve pedig 320.000 négyzetméterrel rendelkeznek.

A WSZL modulrendszerben épül fel, vagyis kifelé egy nagyvállalat, de befelé különféle szolgáltatások integrációja. Versenyelőnyüket az ügyféligényekre adott komplex megoldások jelentik, ugyanis a félkész termékek beszállításától a gyártástámogatáson át a kiszállításig, a termelésbe integrálódva mindenre van megoldásuk, hiszen nem iparág specifikusan működnek.

Forrás: Waberer’s

Illusztrációs kiemelt kép: MTI/Szigetváry Zsolt

(Ezt a cikket 223 alkalommal tekintették meg.)

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve!!!

Azt észleltük, hogy bővítményeket használ a hirdetések blokkolására. Kérjük, támogasson bennünket a hirdetésblokkolók letiltásával.