Aktuális Hírek Kiemelt hírek Szállítmányozás Szervezetek hírei Vezércikk

A Waberer’s 1 millió forint összdíjazású pályázatot hirdet arculati koncepciójának megújítására

A Waberer’s csoport, Magyarország legnagyobb múlttal rendelkező fuvaros és logisztikai szolgáltatója nyílt pályázatot hirdet, melynek célja a vállalat meglévő arculatának frissítése. A pályázatban való részvételre elsősorban a szakirányú művészeti felsőoktatásban tanuló hallgatók jelentkezését várja a Waberer’s International Nyrt., de örömmel fogadják hivatásos grafikusok pályamunkáit is.

A pályázat azzal a céllal indul, hogy olyan figyelemfelkeltő, modern, letisztult arculatterv szülessen, amely hűen tükrözi a cégcsoport által képviselt egyedülálló értékeket, a minőséget, a szolgáltatási kör komplexitását és a 70 éves múltat.

Fontos szempont, hogy az új designnal a vállalat dolgozói, a kék galléros munkavállalók és a szellemi állomány tagjai egyaránt azonosulni tudjanak, valamint az egyes leányvállalatok számára is könnyítse a brandbe való becsatlakozást.

A Waberer’s a frissítéssel egyúttal arra is törekszik, hogy – a logisztikai feladatok további erősítésével – Közép-Kelet Európa egyik mérvadó szolgáltatójává váljon, így az új koncepciónak nemzetközileg is meg kell tudnia állni a helyét.

A pályázati felhívás és a szükséges fájlok a Waberer’s oldaláról tölthetők le.

Forrás: Waberer’s

(Ezt a cikket 96 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen biztos kézzel

Jármű kártörténeti lekérdezés:

CarVertical

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve!!!

Azt észleltük, hogy bővítményeket használ a hirdetések blokkolására. Kérjük, támogasson bennünket a hirdetésblokkolók kikapcsolásával!

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro