Balesetek Hírek Korlátozások Közlekedéssel kapcsolatos hírek Rendőrségi hírek

Öten haltak meg az M1-esen történt balesetben

Öt ember meghalt az M1-es autópályán, Bábolna térségében történt balesetben kedd délután – közölte a rendőrség honlapján. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a halálos áldozatok mellett egy további sérültje is van a balesetnek, őt stabil állapotban vitték kórházba a mentők.

Ütközésben összetört járművek az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, Bábolna közelében 2021. október 19-én. MTI/Krizsán Csaba

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint négy jármű ütközött össze az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, a 94-es kilométerszelvényben. Az egyik járműben öten utaztak, mindannyian a helyszínen életüket vesztették. A Győr felé vezető oldalon a rendőrök továbbra is leterelik a forgalmat az autópályáról – tették hozzá.

Az öt halálos áldozat mellett egy további sérültje is van a balesetnek, őt stabil állapotban vitték kórházba a mentők. MTI/Krizsán Csaba

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek elmondta, mentőautókat és mentőhelikoptert is riasztottak a baleset helyszínére. Öt ember – két nő és három férfi – halt meg. Egy 50 év körüli férfit fejsérüléssel, de stabil állapotban a győri kórházba szállítottak a mentők – tette hozzá a szóvivő.

Bábolna, 2021. október 19. – MTI/Krizsán Csaba

Varga Mihály Sebestyén, a megyei katasztrófavédelem sajtószóvivője az MTI-vel korábban azt közölte, hogy egy román rendszámú kisbusz hátulról belerohant egy teherautóba; az utasok a kisbuszban sérültek meg.

MTI/Krizsán Csaba

Forrás: MTI

(Ezt a cikket 428 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!