Busz hírek Hírek Iveco Külföld Márkahírek

Hivatalos autóbuszként egy MAGELYS szállította az Európa-bajnok olasz labdarúgó válogatottat, a járművet az IVECO BUS biztosította az FIGC számára

Egy IVECO MAGELYS fedélzetén érkezett haza diadalmasan az olasz nemzeti válogatott az Anglia ellen a Wembley stadionban  aratott győzelmét követően. A jármű már e rendkívüli kaland kezdetétől hivatalos autóbuszukként kísérte az Azzurit.

Forrás: Danube Truck Magyarország Kft.

Egy, az IVECO BUS részéről az FIGC, azaz az Olasz Labdarúgó Szövetség számára biztosított autóbusz várta a Londonból visszatérő játékosokat. Az olasz válogatott ugyanis az angol fővárosban nyerte meg a négyévente Európa legerősebb csapatának címét kiosztó labdarúgó-Európa-bajnokság döntőjét.

Az IVECO BUS és a FIGC közötti partneri kapcsolat hét évre nyúlik vissza. A megállapodás keretében a márka a csapatot és a szakmai stábot szállító járművekkel támogatja az olasz labdarúgó-válogatottat.

A győztesek autóbusza egy 380 lóerő teljesítményű IVECO Cursor motorral hajtott, 12,8 méteres, 48 üléses MAGELYS. A minden kényelemmel felszerelt jármű fedélzetén a legújabb generációs multimédia-rendszer mellett többek között műholdas antenna, hűtőszekrény, Wi-Fi hálózat és a két ülésenként egy-egy 220 voltos csatlakozóaljzatot is található.

Az IVECO BUS a csapat és a szakmai stáb szállításával is megerősíti a sport világa, illetve annak értékei és érzelmei iránti elkötelezettségét.

Forrás: Danube Truck Magyarország Kft.

(Ezt a cikket 54 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen-biztos kézzel!