Aktuális Alkatrészgyártók hírei Hírek Kiemelt hírek Szerviz

Magyar szervizpartnert díjazott a Goodyear

A Goodyear öt európai partnercégnek, köztük a maglódi Kiss Guminak ítélte oda ebben a negyedévben a TruckForce Service Excellence díjat, amellyel a több mint 2000 helyszínnel rendelkező páneurópai szervizhálózat kiváló tagjait ismeri el.

Forrás: Goodyear – WS Hungary

Az abroncsgyártó idén indította el a TruckForce Excellence Award programot, melynek célja a kiváló szolgáltatások elismerése a páneurópai TruckForce szervizhálózatban. Olyan vállalkozásokat díjaznak, amelyek új technológiákat alkalmaznak, fejlesztéseket, képzéseket valósítanak meg, az új kezdeményezések élére állnak és új működési eredményeket érnek el, miközben szem előtt tartják a fenntarthatóságot is. A TruckForce Service Excellence díjat 2021 második negyedévében brit, lengyel, francia, spanyol és magyar partnerek kapják.

A hazai díjazott a Maglódon működő Kiss Gumi lett, amely a Premio szervizhálózat tagja. A Goodyear flottakezelőknek fejlesztett online rendszere, az eJob egyik vezető közép-kelet-európai felhasználójaként a magyar vállalkozás úttörő az ügyfeleknek kínált átfogó, korszerű flottatámogatási szolgáltatások hazai piacán.

A további díjazottak:

  • a londoni Barking Tyre Services, amely a Goodyear Total Mobility csomag és az online eJob rendszer megvalósítása során az új ügyfelekkel folytatott szoros együttműködés miatt részesül az elismerésben. A cég rugalmasságát is bizonyította: magas színvonalú országúti segélyszolgálata keretében egy intenzív időszakban biztosított folyamatosan kiváló szolgáltatást.
  • A lengyel Wulgumexet szintén a Goodyear flottacsapatával fennálló szoros együttműködése miatt díjazták, melynek köszönhetően új flottaügyfeleket sikerült megnyerni a negyedévben, és ServiceLine24h szolgálatuk is rendkívül megbízható.
  • A Goodyear elismerte a nemzetközi Vulco hálózat két partnerét is. A francia Vulco DOME stratégiai szempontból fontos fióktelepet nyitott, növelve a TruckForce lefedettségét Franciaország középső részén, csökkentve az ügyfelek kiszolgálásának idejét a Clermont-Ferrand környékén. A franchise emellett a francia eJob használatában is élen jár, továbbá csaknem tökéletes pontszámot ért el a 2020-ban végzett TruckForce minőségi audit során.
  • A spanyol Navaliegos Motor partner szintén kitűnő eredménnyel zárta az auditot, és a Goodyear Proactive Solutions kiskereskedelmi modelljét alkalmazva bővítette tevékenységeit, illetve megkötötte az első Goodyear TPMS (abroncsnyomás-figyelő rendszer) szerződést is az egyik helyi flottával.

„A TruckForce Excellence díj lehetővé teszi, hogy elismerjük és megjutalmazzuk kiválóan teljesítő hálózatunk tagjait – mondta el Adam Stanton, a Goodyear haszongépjármű-abroncs részlegének európai hálózatért és szolgáltatásokért felelős igazgatója. – Inspiráló látni, ahogyan partnereink mindent megtesznek, hogy innovatív megoldásokkal új flottákat nyerjenek meg a hálózatnak. A győztesek kiválasztása során a fő szempont az volt, hogy az üzleti innováció révén mennyire tudták biztosítani a zökkenőmentes működést – a nyertesek nagyban hozzájárultak a Goodyear hálózatának kiterjesztéséhez, és vonzóvá teszik a flottakezelő vállalkozások számára, hogy a Goodyear Total Mobility programot, a teljes körű abroncskezelési és flottamenedzsment-megoldást válasszák.”

Forrás: Goodyear – WS Hungary

(Ezt a cikket 50 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen biztos kézzel

Jármű kártörténeti lekérdezés:

CarVertical

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock