Aktuális Bemutatók Hírek Iveco Kiemelt hírek Márkahírek Újdonságok Vezércikk

Iveco T-Way – Terepezés új köntösben

Megjelent a közismert építőipari billencs, az IVECO Trakker utódja, az IVECO WAY család legújabb tagja, a T-WAY! A termékbemutatót az Eurotrade Kft. tartotta a központi telephelyén, Kisigmándon.

2021.06.17. Kisigmánd Eurotrade Kft. – Iveco T-Way bemutató – Fotó: Karsai Attila – hungarokamion.hu

A szakmai napot Szücs Attila Eurotrade Kft. ügyvezetője tartotta. A pandémia hatása miatt 2020-ban a korábbi évekhez képest csökkent a vállalat árbevétele és az értékesített haszonjárművek mennyisége is. A visszaesés nem tántorította el a céget és Szücs Attilát a jótékonykodásban. Közel 70 millió Ft értékű adományok kerültek kórházakba, egyházakba és egyházi szociális intézményekbe hazánkban és az országhatárokon túlra. Az ügyvezető beszélt a vállalat jövőbeli terveiről is, mi szerint az elektromobilitás és a fenntartható fejlődés jelenti a cégcsoport előrehaladását és fejlődését.

Az elmúlt években az IVECO modellek design váltáson estek át. Megjelentek az új aerodinamikusabb, kényelmesebb, komfortosabb fülkekivitelek az új modelleknél, amelyek az S-WAY, X-WAY és a most bemutatott T-WAY. Az előadáson elhangzottak a jármű újdonságai és technológiai megoldásai, amelyek javítják a sofőr komfortérzetét, biztonságát és elősegítik a jármű menttulajdonságait nehéz terepen.

Iveco T-Way és Trakker teherautók az Eurotrade Kft. Kisigmándi telephelyén – Fotó: Karsai Attila – hungarokamion.hu

A T-WAY legfőbb előnye a nagy szakítószilárdságú alváz, amellyel megelőzi a konkurens márkák azonos kategóriájú járműveit. A szélesebb körű felépítményezhetőség érdekében a T-WAY sokkal mobilisabb alvázstruktúrával rendelkezik elődjénél. A jármű opciós felszereltségei között megtalálható a kiegészítő hidraulikus első tengely hajtás (HI-TRACTION), amely 12 500 Nm maximális nyomaték leadására képes. A fékek és elektromos rendszerek megújítása mellett a biztonsági rendszerek (EBS+BAS, ESP, LDWS, Hill holder, LED DRL) széles köre is elérhető a modellnél. Szintén újdonság az IVECO ON szolgáltatás, amely révén egy mobiltelefonnal megtudhatjuk a jármű állapotát, gépkocsivezető tevékenységét és akár a vezetőfülke berendezéseit is vezérelhetjük.

Iveco T-Way középkonzol – Fotó: Karsai Attila – hungarokamion.hu

Az Eurotrade Kft. piacbevezetésének része a tesztprogram. A tesztelésen a vállalat ügyfelei maxium 1 hétig kipróbálhatnak egy 3 tengelyes VS-Mont három oldalra billenő felépítménnyel szerelt IVECO T-WAY-t.

VS-Mont három oldalra billenő felépítménnyel szerelt IVECO T-WAY – Fotó: Karsai Attila – hungarokamion.hu

A szakmai nap az első lépés volt, hogy a T-WAY is olyan hírnevet szerezzen az OFF-ROAD billencs szegmensben mint a Trakker. Ezt elősegítendően, a nap zárásaként Szücs Attila ismertette az Eurotrade Kft. piacbevezető ajánlatait a leendő T-Way tulajdonosok részére.

www.eurotrade.hu

(Ezt a cikket 62 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen-biztos kézzel!