A járműparkkal rendelkező vállalkozások körében a műholdas nyomkövetés egyre népszerűbb, sőt, ma már gyakorlatilag alapnak számít, ami nem véletlen: könnyebben számon lehet tartani, hogy melyik jármű hol van, mit csinál, nem utolsó sorban pedig a sofőrökön is rajta tudjuk tartani a szemünket.

Nagyon sok esetben okoz egy cégnek anyagi és egyéb problémákat, ha a sofőrök munkaidőben intéznek személyes ügyeket, nem a lehető legrövidebb útvonalon mennek, szabálytalanul vezetnek stb. Ezeket az eseteket gyakorlatilag teljesen meg lehet szüntetni azzal, hogy figyeljük a flottát GPS nyomkövető trackerrel, hiszen, ha a sofőrök tudják, hogy minden lépésük látszik, nem fognak hasonlókat megengedni maguknak.  

A flottakövetésnek hála, ellenőrizhetővé válik rengeteg paraméter, amik nagymértékben befolyásolhatják a céges költségvetést. Arról nem is beszélve, hogy a jármű esetleges ellopása esetén mennyire megkönnyítheti a visszaszerzését, ha van benne nyomkövető!

Ellenőrizhető munka

A legmodernebb eszközökkel már a teljes flottamenedzsment lehetséges, ami segít abban, hogy kevesebb legyen a cég kiadása, és ellenőrizhetővé válik a sofőrök munkája. Természetesen fontos az alkalmazottak iránti bizalom, de nem lehet a cég jövőjét erre alapozni. A GPS nyomkövető ma már nem a bizalmatlanság jele, hanem egy teljesen alap dolog, ami a járműparkot fenntartó cégek esetében elfogadott és szokványos.

Honnan lehet GPS trackerem?

Elképesztően sok cég a mai napig bérli ezeket az eszközöket, rendszeresen fizetve érte, ami nagyobb létszámú flotta esetén óriási rendszeres kiadást jelenthet. A bérlés leginkább egy régóta jelenlévő megszokás, és kevesen néznek utána, hogy lehet saját GPS nyomkövető trackert is vásárolni a cégnek, ráadásul nem is kifejezetten nagy kiadás – azonkívül egyszeri, és nem jelent rendszeres költséget.

TK003 GPS nyomkövető tracker tökéletesen alkalmas a flottakövetésre. A készülék mindössze 8600 forintba kerül, és ez a cég tulajdona marad, nem kell visszaadni, nincs kaució sem. Ehhez az árhoz már csak a szerverelérés költsége jön, ami 4800 forint egy évre, vagy 13 000 forint a készülék teljes élettartamára. Alkalmas személy- teher gépjárművek, motorkerékpárok, mezőgazdasági járművek, e-bike nyomkövetéséhez.

Mit tud a TK003 GPS nyomkövető tracker?

  • Belső akkumulátorral működik: ha az áramforrás megszűnik, riasztást küld a szerverre, illetve megadott telefonszámra.
  • Be lehet állítani a körzetet, amin belül a jármű mozog. Ha ezt elhagyja, a rendszer riaszt.
  • Visszajátszhatóvá válik az útvonal: utólag is ellenőrizheted, hol járt a céges autó.
  • Magyar nyelvű, könnyen kezelhető telefonos applikáció.
  • A Digi kivételével bármelyik szolgáltató SIM kártyájával üzemeltethető.

Amint az látható, a TK003 GPS nyomkövető nagyon sok értékes funkcióval bír, ami segít abban, hogy mindig tudd, merre járnak a céges járművek, illetve átlásd, hogyan működnek. Mivel bármit vissza tudsz nézni, szabálytalanság esetén pedig riasztást kapsz, szoros kontroll alatt tudod tartani a működésüket. Nagyon sok esetben már ez is elég ahhoz, hogy például racionalizáld a céges költségeket, és szabályosabb legyen a munkavégzés a sofőrök részéről.

Ne függj a bérbeadó cégektől, vásárolj saját GPS nyomkövető trackereket a járműflottához egyszeri, minimális költségen!

(x) – fizetett pr-cikk

whitepress

 

(Ezt a cikket 139 alkalommal tekintették meg.)