Aktuális Hírek Kiemelt hírek Márkahírek Vezércikk Volvo

A Volvo Trucks evolúciója

A folyton változó állandóság. A Volvo teherautók folyamatosan fejlődnek. Minden új generáció egy sor gondosan megtervezett és kidolgozott fejlesztést hoz magával.

A külseje ismerős, a formavilága azonban letisztultabb, fényszórói pedig jellegzetesebbek. Sejteni lehet, hogy a felszín alatt további változások rejtőznek. Akár látszik, akár nem, minden egyes Volvo teherautó jobb az elődjénél. Üdvözöljük a fejlődés világában!

A Volvo FH16 fényszórója közelről
Forrás: Volvo Trucks

Céltudatos tervezés.

A fülke aerodinamikus formája, a jellegzetes fényszórók és a gondos vonalvezetés mind a teljesítmény és a hatékonyság új szintjét jelzik.

A jól működő belső.

A Volvo FH új fülkebelsője
Az új járművezetői kezelőfelülettől a praktikus tárolórekeszekig mindent úgy alakítottunk ki, hogy könnyen elérhető legyen, de ne menjen a térérzet vagy a biztonság rovására. Forrás: Volvo Trucks

Az új járművezetői kezelőfelülettől a praktikus tárolórekeszekig mindent úgy alakítottunk ki, hogy könnyen elérhető legyen, de ne menjen a térérzet vagy a biztonság rovására.

Tegye meg a következő lépést! 

Az evolúció nem áll meg – ezt bizonyítja az erő, a kényelem és a megbízhatóság tökéletes elegye. Ön tisztában van a kihívásokkal? Helyi márkakereskedőnk készséggel segít Önnek megtalálni a tökéletes megoldást. 

A Volvo FMX sötét háttérrel
Forrás: Volvo Trucks

Volvo FH16

A teljesítmény, a kényelem és a megbízhatóság tökéletes kombinációja. 

Volvo FH

A távolsági fuvarozás tökéletes élménye.

Volvo FMX

A teherautó, amely mindig célba ér, úton és terepen egyaránt.

Volvo FM

A kényelmes, négy keréken guruló munkahely.

Forrás és kiemelt kép: Volvo Trucks

(Ezt a cikket 75 alkalommal tekintették meg.)