Aktuális DAF Hírek Kiemelt hírek Márkahírek Vezércikk

Gazdára talált a Hungarotruck Kft. exkluzív megjelenésű DAF XF 530 Super Space Cab vontatója

 

Tavaly a végül elmaradt Kamionfesztiválra készülve a Hungarotruck Kft. összeállított egy kívül-belül exkluzív megjelenésű és csúcsfelszereltségű DAF XF 530 Super Space Cab demóvontatót. A rendkívül elegáns, fekete és arany színösszeállítású járművet a Bachus International Transport Kft. megszerezte magának, így mostantól a hazai utakon gyűjti az elismerő pillantásokat.

A képen balról jobbra: Nimsz Domonkos, a Hungarotruck Kft. értékesítője, Bálint Zsolt, a Bachus International Transport Kft. ügyintézője és Bálint László, a Bachus International Transport Kft. ügyvezető igazgatója. Forrás: DAF Hungary Kft.

Szokványos fehér színben is különlegesnek számítana ez a jármű, hiszen a DAF kínálatának jelenlegi csúcsát képviseli a legerősebb motorváltozattal, a legnagyobb fülkével és a leggazdagabb biztonsági, illetve kényelmi felszereltséggel. Ám a metálfekete fényezésével és az egyedi tervezésű, illetve kivitelezésű, csillogó aranyszínű dekorációjával már messziről magára vonzza a tekinteteket. Lenyűgöző eleganciája persze a belsőtérben is folytatódik, az ajtókon, a kormánykeréken, a műszerfalon, a hűtőkön, a hátfalon és a fekhelyek peremén is visszaköszön az aranyszín, sőt, még a bőrbevonatú kormánykerék varrásán is. Nem véletlen, hogy a Bachus International Transport Kft. ügyvezető igazgatóját, Bálint Lászlót is rabul ejtette, amikor ellátogatott a Vidor utcai márkakereskedésbe, hogy egy új DAF XF nyerges vontató beszerzéséről tárgyaljon. Indítványozására létrejött a megállapodás, amellyel két legyet ütött egy csapásra: egy különleges zászlóshajót állíthatott flottája élére, másrészt szinte azonnal átvehette minden igényt kielégítő új járművét.

Rendkívül elegáns megjelenést nyújt a fekete és az arany párosa. Forrás: DAF Hungary Kft.

Színtiszta flotta

„Fuvarozói múltam 1983-ig nyúlik vissza, a Bachus International Transport Kft.-t pedig 2012-ben alapítottam meg” – kezdte Bálint László. „Vállalkozásom fő profilja belföldi üdítőital-szállítás, amelyet jelenleg két 26 tonnás DAF tehergépkocsival és 11 DAF XF nyerges ponyvás szerelvénnyel végzünk. Belföldi viszonylatban fiatal a flottánk, hiszen a legidősebb járművünk 2016-os évjáratú. Mindegyik Super Space Cab fülkéjű, az idősebbek 460, míg a fiatalabbak 480 lóerősek, utóbbiak száz kilométerenként 1-1,5 literrel kisebb átlagos üzemanyag-fogyasztással dolgoznak. Az első DAF járművünket 2013-ban szereztük be a kedvező ár-érték arány miatt. Ma pedig már nem is szerepel más márkájú tehergépkocsi a flottában, ugyanis elégedettek vagyunk a megbízhatóságukkal, az üzemanyag-fogyasztásukkal és a kényelmükkel, a Vidor utcai szerviz pedig a szakértelmével, gyorsaságával és késő esti, illetve hétvégi nyitvatartásával kimagasló kiszolgálást nyújt” – magyarázta a tulajdonos.

A DAF kínálatából minden kényelmi és biztonsági extrafelszereléssel ellátták ezt a demójárművet. Egyedül az álló helyzeti légkondicionáló hiányzik róla, amelyet tavasszal szeretne utólag pótolni új gazdája. Forrás: DAF Hungary Kft.

Új jármű, új világ

„Eddig fiatal, jó állapotú, használt DAF XF vontatókat vásároltunk a Hungarotruck Kft. kínálatából, többször is a minőségi, garanciális használt járműveknek szóló First Choice minősítéssel. Most viszont egy új tehergépjármű beszerzése mellett döntöttünk, amelyre MultiSupport Full Care teljes körű javítási és karbantartási szerződést is kötöttünk négy évre, illetve 400 ezer kilométerre. Így gondtalanul és kiszámítható költségekkel üzemelhet ez a különleges szépség, amelyet természetesen az a gépkocsivezetőnk kap meg, aki a legjobban szokott vigyázni a munkaeszközére” – tette hozzá Bálint László.

Forrás: DAF │ DAF Hungary Kft.

(Ezt a cikket 97 alkalommal tekintették meg.)