Aktuális Balesetek Hírek Kiemelt hírek Külföld Sofőrök Vezércikk

Elhunyt egy sofőr a Szentpétervári körgyűrűn, miközben kamionja még több kilométert haladt

Egy ember meghalt teherautó vezetés közben a szentpétervári körgyűrűn Oroszországban. A halott sofőrrel haladó kamion több kilométert tett meg, miközben nekiütközött egy személygépkocsinak, majd egy kerítés állította meg.

Az irányítás nélküli teherautót az elhunyt sofőr kollégái két teherautóval kísérték, hogy minimalizálják a lehetséges kockázatokat. A kamion a sztrádát szegélyező korlátoknak csapódva haladt az úttest egyik szélétől a másikig. A két kísérő kamion jó helyzetfelismerésének köszönhetően nem történt tömegbaleset.

A teherautó a körgyűrű 46. kilométerénél érintőlegesen ütközött egy Renault Captur személyautóval, majd ezt követően a 48. kilométernél egy akadálynak (kerítésnek) – közölte az Orosz Föderáció Belügyminisztériumának Szentpéterváron működő főigazgatóságának sajtószolgálata.

A baleset helyszínére érkező orvosok megállapították a 48 éves sofőr halálát. A halál pontos okát az igazságügyi szakértők vizsgálják.

Forrás: vk.comLife.ru

 

(Ezt a cikket 223 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!