Balesetek Hírek Rendőrségi hírek

Halálos baleset történt az M1-es autópályán

Halálos baleset történt szombaton késő este az M1-es autópályán Biatorbágy térségében – közölte a rendőrség a honlapján.

Az ütközésben megsérült két kisteherautó egyike az M1-es autópálya fővárosból kifelé vezető oldalán, Biatorbágy közelében 2020. október 17-én. A balesetben mindkét jármű vezetője életét vesztette, az egyik tehergépkocsi utasa pedig könnyű sérüléseket szenvedett. MTI/Mihádák Zoltán

A police.hu tájékoztatása szerint két kisteherautó ütközött össze az autópálya fővárosból kifelé vezető oldalán, ahol a baleset miatt az autópályát lezárták, a forgalmat az 1-es főútra terelték. A helyszínelés órákig tartott.

Az elsődleges információk egy halálos áldozatról szóltak. A rendőrség kora reggeli tájékoztatása szerint azonban a balesetben mindkét jármű vezetője életét veszítette, az egyik tehergépkocsi utasa pedig könnyű sérüléseket szenvedett.

Ütközésben megsérült kisteherautók az M1-es autópálya fővárosból kifelé vezető oldalán, Biatorbágy közelében 2020. október 17-én. A balesetben mindkét jármű vezetője életét vesztette, az egyik tehergépkocsi utasa pedig könnyű sérüléseket szenvedett. MTI/Mihádák Zoltán

A baleset körülményeit a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja.

Forrás: MTI

 

(Ezt a cikket 220 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!