Így lehet a leggyorsabban felszerelni egy komplett járműflottát GPS nyomkövetővel

És még szerelő sem kell hozzá! A gps nyomkövetés technológiája nagyon gyorsan változik, és egy olyan, égető kérdésre is született már – végre Magyarországon is elérhető – megoldás, ami erősen érinti a közúti fuvarozás területét is.

TELTONIKA FMT100 GPS

Aki régebben döntött úgy, hogy élni kíván a gps nyomkövetés számtalan előnyével, tapasztalhatta, hogy erre korábban csak autóvillamossági beszerelést igénylő kivitelben volt lehetőség. Az időpont-egyeztetés és szerelés egyetlen jármű esetén is sok időt visz el, ám egy komplett járműflotta esetén szinte reménytelennek tűnik a dolog leszervezése, hiszen a munka nem állhat sokáig. Mi a megoldás?

Már Magyarországon is elérhető egy olyan technológia, amivel bárki egyszerűen, percek alatt telepítheti a nyomkövető készüléket a gépjárműbe. Ezt a technológiát alkalmazták a TELTONIKA FMT100 GPS autó nyomkövető megalkotói is. A készülékkel 24 órán belül, azonnal használatra készre szerelhető akár egy komplett autós flotta is.

A nyomkövető nagy teljesítményű, érzékeny belső High Gain GNSS antennájának és speciális bilincs-csatlakozójának köszönhetően alig néhány perc alatt, könnyedén, közvetlenül a motortérbe (a motorháztető alá) telepíthetjük az eszközt.

Nem kell hozzá különösebb műszaki ismeret, ezen a videón is látható, mennyire egyszerű a készülék telepítése:

Az eszköz másik nagy előnye a 3 méter alatti pontosság a helymeghatározásban. A TELTONIKA FMT100 az amerikai GPS műholdas rendszer mellett a GLOSSNASS, GALILEO, BEIDOU, SBAS, QZSS, DGPS, AGPS hálózatokhoz is képes csatlakozni. Míg a csak GPS műholdakhoz kapcsolódó eszközök fémlappal leárnyékolhatók, addig a TELTONIKA FMT100 extra pontosan működik a motorháztető alatt is.

SMS-ben is kommunikálhatunk az eszközzel, de jóval több funkció áll rendelkezésünkre, ha erre a célra a hűségdíj és szerződéskötés nélkül használható, magyar nyelvű szoftvert használjuk. Így valós időben is követhetjük a járművet egy térképen, és hónapokra visszamenőleg megnézhetjük a bejárt utakat.

A vásárolt készüléket a magyar forgalmazó beüzemelve, használatra készen adja át, és 1 év garanciát is ad hozzá. A TELTONIKA FMT100 most akciós áron, ide kattintva rendelhető meg!

https://nyomkovetes.net/termek/teltonika-fmt100-gps

(Díjmentes PR megjelenés. A Szerk.)

 

(Ezt a cikket 158 alkalommal tekintették meg.)