Balesetek Hírek Rendőrségi hírek

Kamion baleset az M5 autópályán Szeged felé Petőfiszállásnál

Hárman megsérültek, amikor egy kamion átszakította a belső szalagkorlátot az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán és összeütközött egy Szeged felé tartó autóval kedd délután Petőfiszállás közelében; a sztráda Szeged felé vezető oldalát lezárták – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

Összetört személyautó, miután összeütközött egy kamionnal Petőfiszállás közelében 2020. augusztus 4-én. A teherautó előzőleg átszakította a belső szalagkorlátot az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, majd karambolozott a Szeged felé tartó autóval. A balesetben hárman megsérültek. MTI/Donka Ferenc

A tájékoztatás szerint a járművek eddig tisztázatlan körülmények között ütköztek össze, a helyszínelés és műszaki mentés idejére a rendőrség lezárta Kiskunfélegyháza és Petőfiszállás között az autópálya mindkét forgalmi sávját a Szeged felé vezető oldalon.

A forgalmat a 114-es kilométernél – Kiskunfélegyháza déli csomópontnál – leterelik az 5402-es számú útra. A sztrádára visszatérni Kisteleknél, az 5411-es számú úton lehet.

Sérült kamion, miután átszakította a belső szalagkorlátot az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán és összeütközött egy Szeged felé tartó autóval Petőfiszállás közelében 2020. augusztus 4-én. A balesetben hárman megsérültek. MTI/Donka Ferenc

Forrás: MTI

 

(Ezt a cikket 143 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!