Aktuális Alkatrészgyártók hírei Hírek Kiemelt hírek Terepjárók Vezércikk

Újjászületett a terepjárók etalonja: Goodyear abroncsokon érkezik a vadonatúj Land Rover Defender

A Jaguar Land Rover évek óta szorosan együttműködik a Goodyearrel, és az amerikai gumigyár elsőszerelt abroncsaival hozza forgalomaba változatos pallettájának számos modelljét. A legendás brit autógyár ismét a Goodyearre bízza, hogy abroncsokkal lássa el vérbeli terepjáróikonját, az új Land Rover Defendert, amely 2020-ban teljesen új generációval tér vissza.

Forrás: Goodyear

A megállíthatatlan és egyedülálló új Land Rover Defender különböző méretű és specifikációjú Goodyear abroncsokkal rendelhető. A Goodyear Wrangler All-Terrain Adventure például 18”, 19” és 20”-os méretekben is elérhető az új Defenderhez. Az átfogó képességekkel rendelkező és sokoldalú abroncs révén az új Land Rover Defender vezetőinek nagyfokú vezetési kényelemben lehet részük, ugyanakkor bármikor le is térhetnek a közutakról, hogy maximális magabiztossággal nézhessenek szembe a nehezebb terepviszonyokkal.

Az abroncs megerősített Kevlar® karkasza biztosítja a következetes teljesítményt, valamint megakadályozza a defektet és a perforációt a terephasználat során. A vállak esetében alkalmazott DuraWall technológiának köszönhetően elkerülhető a defekt vagy az oldalfal sérülése, ami igen hasznos a sziklás területeken. Az abroncs optimalizált futófelülete 37%-kal nagyobb futásteljesítményt1 képes elérni a versenytársak átlagánál.

A Goodyear magas szintű teljesítményt biztosít a sofőrök számára, akik még többet szeretnének kihozni járművükből a terepen: a Goodyear Wrangler DuraTrac abroncs 18”, 19” és 20”-os kivitelben is elérhető lesz a Land Rover kereskedőknél az új Defenderhez. A Wrangler DuraTrac a TractiveGroove™ technológiának köszönhetően optimális húzóerőt biztosít olyan kihívást jelentő felületeken, mint a sár vagy a hó.

Forrás: Goodyear

A GOODYEAR A NAMÍBIÁBAN RENDEZETT NEMZETKÖZI BEMUTATÓ PARTNERE

Az új Land Rover Defender globális bevezetése és a nemzetközi sajtóbemutatója alkalmából a brit márka komplett tesztprogramot bonyolított le Namíbiában, ahol a világ minden tájáról érkező újságírók a világ legnagyobb kihívást jelentő és legtöbb erőfeszítést igénylő útjain próbálhatták ki az új SUV-t. A környezet tökéletes volt az új Defender terepképességeinek tesztelésére. Az expedíción részt vevő valamennyi járművet Goodyear Wrangler DuraTrac abroncsokkal szerelték fel 18” és 19”-os kerekeken – az autók konfigurációjától függően.

  1. Három versenytárs abroncsának átlagos teljesítményével összehasonlítva az SUV/4×4 szegmensben, első és hátsó tengelyen hajtva. A teszteket a Dekra végezte 2016 decemberében a Goodyear megrendelésére. Tesztautó: Toyota Hilux 2.4- 4×4, abroncsméret: 265/65 R17 112T/S. A tesztek helyszíne: Dekra Tesztközpont (FP01B), Franciaország. Jelentés/teszt száma: 16CPB34-389. Kopási határérték: 1,6 mm minden mintaárok esetében. A Wrangler AT/A az első tengelyen 49%-kal, a hátsó tengelyen pedig 25%-kal jobb, mint a versenytársak átlaga, így átlagban 37%-kal jobban teljesített, mint a tesztelt abroncsok átlaga.

Forrás és kiemelt kép: Goodyear – WS Hungary

 

(Ezt a cikket 82 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen biztos kézzel

Jármű kártörténeti lekérdezés:

CarVertical

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock