Ajánlatok Aktuális Hírek Kiemelt hírek Vezércikk Vezetéstechnika

Egyedülálló vezetéstechnikai tréning vált elérhetővé Magyarországon

Nem kell többé Németországig utazni annak, aki letenné a speciális tanúsítványt

Az AMS Group nemcsak Magyarországon, hanem az egész térségben elsőként tett elvégezhetővé egy németországi autógyárak által is elfogadott járműipari vezetéstechnikai tréninget. A lehetőségnek hála olyan óriásvállalatok dolgozói is Magyarországon tudnak levizsgázni, mint a Bosch vagy a Continental. A cégek pénze így országon belül marad, ráadásul jelentős költségeket spórolhatnak a szakemberek képzésén. 

Forrás: AMS Group

Az AMS Group széles körű, összetett és folyamatosan bővülő szolgáltatási palettával támogatja a hazai és közép-európai járműipari fejlesztések különböző szegmenseit.

2020-tól járműfejlesztői alap vezetéstechnikai tréninget is biztosítanak Magyarországon, illetve egyedülálló módon az egész térségben. A nemzetközi licensz, valamint a vállalkozásuk németországi Driving Concept GmbH. licenszpartnerének eljárásai és értékelő rendszere alapján összeállított járműipari vezetéstechnikai tréning kifejezetten a fejlesztő cégeknél, a különböző autóipari óriásvállalatoknál dolgozók és az e területen tanulók számára ajánlott.

A 8 professzionálisan képzett, magyar nyelvű, angolul is kifogástalanul kommunikáló, saját állományú trénerük által instruált tréningek egy Budapest közeli helyszínen zajlanak, továbbá a jövőben – a kiváló partnerségi kapcsolatnak köszönhetően – a zalaegerszegi ZalaZone tesztpályán is megrendezhetők.

A fejlődő járműipar igényeire specializálódó vállalkozások számára kiváló tesztelési lehetőséget kínáló ZalaZone moduljai a nagy sebességű, pl. 120-130 km/h-s manőverek kivitelezésére is alkalmasak a tréningek során. Egyrészt ennek, másrészt pedig a kezdetek óta példás együttműködésüknek köszönhetően már többször is alkalmuk nyílt a kooperációra, és a pálya tesztelésében is részt vettek. Az együttműködésük egyre szorosabb, így minden bizonnyal egyre sikeresebb jövő előtt áll.

Hozzánk jönnek majd tréningre a környező országokból is

Az AMS Group-nak hála itthon kerülhet sor nem csak a vizsgára, hanem azt megelőző-en egy elméleti és gyakorlati tréningre is, amit jellemzően még a külföldi helyszínek sem biztosítanak. A potenciális ügyfeleik közt éppen ezért már olyan nevek is megtalálhatóak, mint a Tyssenkrupp, a Bosch vagy épp a Continental. Egyes vállalatoknak már nem csupán a magyar, hanem romániai székhelyéről is keresik a magyar cég szolgáltatásait a képzés elvégzéséhez.

Forrás: AMS Group

További fejlesztések várhatóak

Amellett, hogy Közép-Európa meghatározó fejlesztő járműipari szolgáltatójává szeretnének válni, a hazai járműiparban olyan cégekkel szeretnék még szorosabbra fűzni és kiterjeszteni az együttműködést, mint a Continental, a Robert Bosch, az AIMOTIVE, az AVL, a Knorr-Bremse, a Thyssen Krupp.

A már meglévő szolgáltatásaikon felül, a tréningezési üzletág kiszélesítésével, a járműtesztelésben is egyre inkább az összetettebb feladatok ellátása felé szeretnének haladni.

Hosszú távú céljuk, hogy a járműipari fejlesztők munkájához szükséges támogató szolgáltatásokat teljeskörűen, a megrendelőik teljes megelégedésére lefedjék.

A cél érdekében folyamataik állandó fejlesztésével és kockázati értékelésével tanúsított ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszert fejlesztettek ki, és vállalkozásuk pénzügyi kockázatát is minősítették, aminek értelmében Bisnode „AA” tanúsítvánnyal rendelkeznek.

 


Az AMS Group-ról:

Dr. Kovács Balázs, az AMS Group tulajdonosa eredeti foglalkozása szerint jogász. Fő szakterülete a közbeszerzési szakértés. 2010 óta vállalkozó. Az AMS Group mellett az évek során több vállalkozást alapított és vezet. Az AMS Group ügyvezetője, a korábbi években számtalan kihívással találkozó Günther István évtizedes járműipari felsővezetői, illetve multinacionális vállalkozások vezetésében szerzett tapasztalatokkal rendelkezik.

„A sikerünk titka a soha nem szűnő motiváció és a járműipari fejlesztők munkájához szükséges támogató szolgáltatások egyre szélesebb körű biztosítása.”

A cég a járműipari fejlesztések járműtesztelési tevékenységével kapcsolatos legtöbb részfeladatot képes egy kézben tartani, ezzel pedig jelentős könnyebbséget és anyagi megtakarítást nyújt az ügyfeleik számára.

„A célunk az, hogy a járműipart elkísérjük a teljesen önvezető autózás megvalósításáig és biztonságossá tételéig.”

Főbb szolgáltatási területeik között a járműipari fejlesztők mellett oktatási intézmények is megtalálhatják azt, amit keresnek.

Forrás: AMS Group

 

(Ezt a cikket 199 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen biztos kézzel

Jármű kártörténeti lekérdezés:

CarVertical

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock