Aktuális Hírek Kiemelt hírek Logisztika Márkahírek Renault Vezércikk

A válság ellenére is töretlen a WSZL és a Renault Trucks Magyarország együttműködése

A piacvezető logisztikai vállalat újabb 5 járművel bővítette flottáját

Forrás: Waberer’s Marketing

A Magyarország legnagyobb disztribúciós flottájával rendelkező Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft. járművei a járványhelyzet ideje alatt aktívan kivették a részüket a kórházi kiszállításokból: a hűtött élelmiszerek mellett a védőfelszerelések egészségügyi intézményekbe juttatásáról is gondoskodtak. A WSZL-flotta az elmúlt hetekben újabb 5 járművel bővült, melyeket ezúttal is a korszerű nehézgépjármű parkjuk gerincét biztosító partnercégtől, a Renault Trucks-tól vettek át.

A WSZL és a Renault Trucks több mint 20 évre visszatekintő együttműködésében 2018 jelentette a mérföldkövet: a piacvezető logisztikai vállalat akkori legnagyobb megrendelését adta le a Renault felé, mintegy 100 vontató vonatkozásában. Ezzel egy időben a két cég stratégiai együttműködést is kötött, a WSZL-járműflotta folyamatos fejlesztésének jegyében, ennek eredményeképpen a WSZL évről-évre – a vontatók mellett – 20-40 gépjármű cseréjével is frissíti flottáját.

A válsághelyzetben is helytálló, újabb 5 jármű átadása ez esetben túlmutat a korszerűsítésen, külön jelentéstartalma van mindkét vállalat életében: azt jelzi, hogy a WSZL és a Renault Trucks Magyarország együttműködése, piaci szerepvállalása a rendkívüli körülmények között is töretlen maradt.

Forrás: Waberer’s Marketing

 

(Ezt a cikket 97 alkalommal tekintették meg.)