Aktuális DAF Hírek Kiemelt hírek Márkahírek Vezércikk

A DAF Trucks 44 városi szennyvíztisztító járművet szállít Belgrádba

A DAF 44 teljesen felszerelt városi szennyvíztisztító járművet szállított Belgrádba, Szerbia fővárosába. A szállítmány különböző alvázkonfigurációjú és felépítménnyel rendelkező LF és CF tehergépkocsikból áll.

A DAF Trucks nem kevesebb, mint 44 teljesen felszerelt városi szennyvíztisztító járművet szállított a belgrádi városi köztisztasági vállalatnak. – Fotó: DAF

A DAF járművek most a 200 belgrádi városi szennyvíztisztító gépjárműből álló flotta felét teszik ki. A DAF három ok miatt nyerte meg ismét a pályázatot: megbízható szervizelési háttér és tehergépkocsik, valamint az, hogy a köztisztasági vállalat közvetlenül a helyi kereskedőnél, a Braca Crnomarkovicnál szerezheti be a felépítményeket, és a szervizt is ott végeztetheti el.

Szemétszállítás
A köztisztasági vállalat a nem csak a belgrádi hulladékgyűjtésért felelős, hanem az utcák tisztításáért és az utakon lévő hó eltakarításáért is. Az oldalsó rakodókkal és 18 és 22 m3 kapacitású felső rakodókkal felszerelt szemétszállító tehergépkocsikon kívül a megrendelés az utcák és utcaseprő targoncák permetezésére szolgáló tartályos tehergépkocsikat is tartalmazott, amelyek télen könnyedén átalakíthatók hóekékké.

Folyamatosan növekvő főváros
„Belgrád folyamatosan terjeszkedik, lakossága pedig ezzel párhuzamosan nő” – mondta Marko Popadic, a Gradska Ćistoća, vagyis a városi köztisztasági vállalat igazgatója. „Jelenleg 1,7 millió ember él a városban és a külvárosokban. Egyre több a munka, ezért kell szolgáltatásainkat jobbá és gyorsabbá tenni. Emiatt a DAF márkakereskedői szervezete által nyújtott szolgáltatás és a járművek megbízhatósága rendkívül fontos számunkra. Meglévő járműveink lecserélése új DAF-járművekre segített abban, hogy kollégáink munkája hatékonyabb, biztonságosabb és tisztább legyen.”

Rendkívüli büszkeség
„Még soha nem láttunk ilyen méretű megrendelést Szerbiából” – mondja Richard Zink, a DAF Marketing és értékesítési igazgatóságának tagja. „Braca Crnomarkovic DAF-márkakereskedővel együtt egy teljes csomagot szállítottunk, amely tökéletesen megfelel a Gradska Ćistoća igényeinek. A köztisztasági vállalat jelenleg körülbelül 100 DAF-járművet alkalmaz, amelyek feladata a belgrádi utcák tisztán tartása. Erre nagyon büszkék vagyunk.”

Forrás és kiemelt kép: DAF │ DAF Hungary Kft.

 

(Ezt a cikket 34 alkalommal tekintették meg.)