Aktuális DAF Hírek Kiemelt hírek Külföld Márkahírek Vezércikk

Prágában új DAF használtjármű-központ nyílik

Prágában megnyílt az új DAF használtkamion-központ, amely folyamatosan több mint 200 használt DAF tehergépkocsit kínál eladásra. A DAF használtkamion-központ megnyitása közvetlenül a Prágai gyűrűben (D0, 19. kijárat) hangsúlyozza a DAF Trucks azon törekvését, hogy tovább erősítse használt kamionhálózatát Európában és megfeleljen a fiatal használt DAF tehergépkocsik iránti növekvő piaci keresletnek Csehországban és azon túl.

Fotó: DAF │ DAF Hungary Kft.

A DAF tehergépkocsik iránti kereslet Kelet-Európában is folyamatosan növekszik – nemcsak az új, hanem a majdnem új járművek esetében is. A DAF új prágai használtkamion-központjában elérhető a gondosan kiválasztott járművek mindegyike, melyek a DAF, a PACCAR Financial vagy a PacLease szervezettől származnak.

First Choice: teljes gyártói garancia
A DAF használtkamion-központja által Prágában kínált szinte minden tehergépkocsi rendelkezik a First Choice címkével. Ez azt jelenti, hogy ezek a legalább 1 600 000 kilométer kiszolgálására tervezett DAF tehergépkocsik még mindig teljes életet élnek, mivel öt évnél fiatalabbak, nem több mint 600 000 kilométert tettek meg, és mindig megfelelően karbantartották őket. A First Choice tehergépkocsik több mint 200 pontos műszaki ellenőrzésen estek át, kiváló állapotban vannak, opcióként pedig teljes vagy hajtáslánc-garanciával is kaphatók. A First Choice tehergépkocsik a PACCAR Financial segítségével is finanszírozhatók, és MultiSupport javítási és karbantartási szerződéssel is kaphatók.

„Képlet a sikerhez”
Hivatalos DAF használtkamion-központ Budapesten, Varsóban és Lyonban található a körülbelül 200 európai DAF-márkakereskedő mellett, akik First Choice használt DAF-tehergépkocsikat értékesítenek.

„A Prágában található új használtkamion-központunk teljes mértékben a fiatal használt DAF-tehergépkocsik értékesítésére összpontosít” – magyarázza Gerrit-Jan Bas, a PACCAR Financial Europe ügyvezető igazgatója, a DAF Used Trucks felelőse. „Számos kiváló minőségű DAF használt tehergépkocsi összehozása a siker képlete volt. Központjaink a DAF járművek széles választékát kínálják a változatok és specifikációk széles skálájával – eme újszerű tehergépkocsikat pedig alacsony üzemeltetési költségek, iparágvezető megbízhatóság és a legmagasabb szintű járművezetői kényelem jellemzik.”

A Prágában a DAF használtkamion-központjában jelenleg elérhető járművek a www.dafusedtrucks.com címen találhatók.

Forrás és kiemelt kép: DAF │ DAF Hungary Kft.

 

(Ezt a cikket 41 alkalommal tekintették meg.)