Balesetek Hírek Közlekedéssel kapcsolatos hírek Rendőrségi hírek

Három kamion ütközött az M0-ás autóúton Érdnél

Három kamion ütközött az M0-ás autóúton Érdnél csütörtök délután, a balesetben nagy mennyiségű liszt szóródott az útra – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrségi honlapon.

Lisztet szállító kamion úttestre borult rakományát takarítják fel az M0-ás autóúton Diósd közelében 2020. június 25. A kamion rakománya egy hirtelen fékezésnél borult ki az útra. MTI/Mihádák Zoltán

A járművek az M0-ás autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán, Érd térségében ütköztek össze, senki nem sérült meg – írták. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök a külső és középső forgalmi sávot lezárták, a munkálatok előrehaladtával ezeket fokozatosan szabadítják fel, de torlódásra kell számítani.

Lisztet szállító kamion úttestre borult rakományát takarítják fel az M0-ás autóúton Diósd közelében 2020. június 25. A kamion rakománya egy hirtelen fékezésnél borult ki az útra. MTI/Mihádák Zoltá

Forrás: MTI

 

(Ezt a cikket 477 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!