Aktuális Hírek Kiemelt hírek Márkahírek Scania Vezércikk

Alexander Vlaskampot kinevezték a Scania Értékesítési és Marketing üzletág vezetőjévé

Alekszandr Vlaskampot – aki jelenleg a Tehergépjármű üzletág helyettes alelnöke, valamint az Értékesítés és Marketing üzletág megbízott vezetője – kinevezték ügyvezető alelnöknek és az Értékesítési és Marketing üzletág vezetőjének. Június 1-től tölti be posztját, és Henrik Henriksson elnök-vezérigazgatónak jelent.

Alexander Vlaskamp – Forrás: Scania

Alexander Vlaskamp ​​1971-ben született, járműgépész mérnöki diplomával rendelkezik, amelyet a holland HAN egyetemen szerzett, és 1996-ban csatlakozott a Scania Németországhoz. Azóta különféle vezetői pozíciókat töltött be a Scania jármű értékesítési és szolgáltatási részlegén, mint például a Scania üzleti egységek ügyvezető igazgatói posztját Németországban, Ausztriában és Lengyelországban. 2017-ben kinevezték a Tehergépjármű üzletág vezető alelnökévé és vezetőjévé.

Üdvözlöm Alexander Vlaskampot az Igazgatóságunkban. Feladata a Scania globális jelenlétének és vezető pozíciójának további erősítése a fenntartható közlekedés felé történő elmozdulásban” – mondta Henrik Henriksson elnök-vezérigazgató.

Alexander Vlaskampot Karin Rådström váltja pozíciójában.

Forrás: Scania

 

(Ezt a cikket 51 alkalommal tekintették meg.)