Jelentős a torlódás Csanádpalotánál

Hatórásra nőtt a személygépkocsival utazók várakozási ideje vasárnap délelőttre a csanádpalotai autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán – közölte a rendőrség a honlapján.

Rendőr vizet ad egy várakozó kamion vezetőjének a csanádpalotai magyar-román autópálya-határátkelőhely közelében, az M43-as autópályán 2020. március 20-án. Ezen a napon tizenkét órásra nőtt a kamionok várakozási ideje, a várakozásra kényszerülő árufuvarozóknak a rendőrök és a katasztrófavédelem munkatársai vizet osztanak. Több mint 35 kilométeres kamionsor alakult ki a Romániába tartó tehergépjárművekből. MTI/Rosta Tibor

A teherforgalomban a kilépő oldalon ötórás a várakozás. Az Útinform adatai szerint az M43-as autópályán a feltorlódott kamionsor hét, a személygépkocsiké négy kilométeres.

Várakozniuk kell a Romániában utazóknak a nagylaki átkelőnél is, a kamionosoknak három, a személygépkocsival utazóknak egy órát.

Forrás: MTI

Kiemelt kép: Kamionok várakoznak a csanádpalotai magyar-román autópálya-határátkelőhely közelében, az M43-as autópályán 2020. március 20-án. – MTI/Rosta Tibor