Aktuális DAF Hírek Kiemelt hírek Külföld Márkahírek Vezércikk

Leyland Trucks legyártotta a 10.000. DAF-tehergépkocsit gyári felépítménnyel

Az egyesült királyságbeli gyártóüzemében, kifejezetten erre a célra szolgáló gyártósoron a Leyland Trucks legyártotta a 10 000. gyári „PACCAR felépítményt”. Jelentős mérföldkőnek számít ez a házon belüli felépítményprogramban, amely a prémium dobozos, az Aerobody és az oldalponyvás felépítmények tervezését, gyártását és felszerelését foglalja magában.

David Simpson, a Hallam Express ügyvezető igazgatója (balra) átveszi a 10 000. gyári PACCAR felépítményű új tehergépkocsi kulcsait Brennan Gourdie-tól, a Leyland Trucks ügyvezető igazgatójától (jobbra). – Forrás: DAF

A tehergépkocsi-gyártók körében egyedi ajánlatnak tekinthető PACCAR felépítményprogram a DAF LF és CF sorozat 4×2-es tehergépkocsi-alvázán vehető igénybe. A Royal Mailhez hasonló kiemelt ügyfelek már 2007-es bevezetése óta élvezik a gyári felépítményprogram előnyeit.

A gyári program a dobozos, az Aerobody és az oldalponyvás változatokat foglalja magában számtalan hossz, magasság, szélesség, emelőhátfal és világításopcióval, továbbá sok minden mással. Olyan ügyfélspecifikus követelményeket is figyelembe vesznek, amelyek a teljes járműfelületre kiterjednek, beleértve a teljes járműfényezést és a fuvarozási alkalmazást is.

A Leyland Trucks a Leyland telephelyén legyártotta a 10 000. PACCAR felépítménnyel ellátott tehergépkocsit, amelyet a sheffieldi Hallam Express fog majd használni. – Forrás: DAF

A Sheffieldben működő brit üzemeltető, a Hallam Express lett a 10 000-ik jármű, egy 12 tonnás, oldalponyvás DAF LF 180 elégedett tulajdonosa. „Nagyon örültünk annak a lehetőségnek, hogy DAF-márkakereskedőnkön keresztül egy teljesen felépítményezett járművet rendelhettünk meg és szerezhettünk be” – nyilatkozta David Simpson, a Hallam Express ügyvezető igazgatója. „A gyári felépítménymegoldás kiváló minőséget garantál, és jelentősen csökkenti az átfutási időt. Ez valóban teljes körű szolgáltatás egy helyen.”


A DAF Trucks N.V. a PACCAR Inc. amerikai cég leányvállalata. A könnyű-, közepes és nehézvontatók vezető gyártójaként ismert anyacég a világ legnagyobb nehézvontató-gyártói közé tartozik. A DAF a vontatók és tehergépkocsik teljes választékának beszállítója, amely minden szállítási alkalmazáshoz megfelelő járművet kínál. A DAF vezető szerepet tölt be a szolgáltatások területén is, beleértve a MultiSupport javítási és karbantartási szerződéseket, a PACCAR Financial pénzügyi szolgáltatásait, valamint a PACCAR Parts első osztályú pótalkatrész-ellátását. Mindezen felül a DAF részt vesz a városi és távolsági buszok gyártói által felhasznált tengelyek és motorok fejlesztésében és előállításában is. A DAF Trucks N.V. a gyártási tevékenységét Eindhovenben (Hollandia), Westerlóban (Belgium), Leylandben (Nagy-Britannia) és Ponta Grossában (Brazília) végzi, és 1100 márkakereskedővel, illetve szervizállomással rendelkezik Európában és azon kívül.

Forrás és fotók: DAFDAF Hungary Kft.

 

(Ezt a cikket 60 alkalommal tekintették meg.)