Aktuális Alkatrészgyártók hírei Hírek Kiemelt hírek Márkahírek Pótkocsi Schmitz-Cargobull

A Hankook és a Schmitz Cargobull 2022-ig meghosszabbítja stratégiai együttműködését

A Hankook gumiabroncsgyártó vállalat 2022-ig meghosszabbítja stratégiai partnerségét a haszongépjármű-pótkocsik vezető európai gyártójával. A szerződés meghosszabbítására Neu-Isenburgban került sor január elején. A Schmitz Cargobull pótkocsikon és gépjárműveken használható félpótkocsik gyártására szakosodott, és a hatékony szállítási megoldások referenciamutatójaként tekintenek rá – többek között innovatív termék- és szolgáltatáskínálatának köszönhetően.

Dietmar Olbrich, a Hankook Reifen Deutschland Marketing- és Értékesítési Osztályának alelnöke; Manfred Zoni, a Truck Hankook Reifen Deutschland értékesítési igazgatója; Ho Bum Song, a Hankook Reifen Deutschland ügyvezető igazgatója; Ralf Borgschulte, Schmitz Cargobull stratégiai beszerzési felelőse; Ullrich Stünkel-Eilering, a Schmitz Cargobull beszerzési menedzsere; Holger Guse, a Truck & Bus Hankook Reifen Deutschland értékesítési vezetője. – Forrás: Hankook

A prémium gumiabroncsokat gyártó Hankook tovább bővíti a Schmitz Cargobull vállalattal való együttműködését, továbbra is élvonalbeli és különösen gazdaságos, az európai működési feltételekre szabott pótkocsi-gumiabroncsokkal egészítve ki az iparági vezető számára elérhetővé tett termékkínálatát. A 2013-ban létrejött együttműködést újabb három évre hosszabbítják meg. Az együttműködés sikerét többek között az a stratégiai partnerségi díj jelzi, amelyet a pótkocsigyártó a Hankooknak adott át 2017-ben, ezidáig az egyetlen díjazott abroncsgyártóként.

„A Hankook számos nemzetközi szinten ismert európai gépjárműhöz és haszongépjárműhöz gyárt eredeti alkatrészeket. A logisztika közelmúltbeli jelentős fejlődésének köszönhetően a haszonjárművek és pótkocsik számára gyártott gumiabroncsokkal kapcsolatos partnerségek kiemelten fontossá váltak”, mondja Sanghoon Lee, a Hankook Tire Europe elnöke. „Iparági vezetőként a Schmitz Cargobull különösen magas követelményeket állít fel a teljesítmény, a hatékonyság és a fenntarthatóság tekintetében, és büszkék vagyunk arra, hogy gumiabroncsaink teljes mértékben megfelelnek ezeknek a követelményeknek”, teszi hozzá Dietmar Olbrich, a Hankook Reifen Deutschland Marketing- és Értékesítési Osztályának alelnöke.

A Schmitz Cargobull AG székhelye a németországi Horstmarban van, és a vállalat a haszongépjárművek terén Európa piacvezetője. A Hankook és a Schmitz Cargobull eredeti alkatrészekkel kapcsolatos partnersége továbbra is különösen összpontosít az európai piacra, és jelenleg kilenc pótkocsiméretet ölel fel a 19,5 és 22,5 hüvelykes tartományban, ideértve a Hankook hatékony e-cube Max családjába tartozó 22,5 hüvelykes Mega-Trailert (455/40 R). A nemzetközi távolsági közlekedésben különösen magas futásteljesítményt lehetővé tévő e-cube Blue gumiabroncs-sorozat ugyancsak a partnerség része, valamint a terepen használható Hankook SmartWork-sorozat is. Ezenkívül a regionális szállításhoz a SmartFlex-sorozat termékeit használják, télen pedig a SmartControl-sorozatba tartozó gumiabroncsokat.

A speciálisan az adott alkalmazásra tervezett, ahhoz igazított mintázatok pozitív hatással vannak a környezetbarát működésre és a futásteljesítményre – ez a tulajdon összköltsége (TCO) szempontjából lényeges, amely különösen fontos a szállítási üzletágban. A Hankook prémium gumiabroncsait a Schmitz Cargobull többszörösen díjnyertes pótkocsijaira szerelik fel nehéz tehergépjárművekkel történő nemzeti és nemzetközi szállításra Európában. Minden Hankook-abroncsot közvetlenül a Schmitz Cargobull gyártási helyszínére szállítanak.

Forrás: Hankook

 

(Ezt a cikket 128 alkalommal tekintették meg.)

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve!!!

Azt észleltük, hogy bővítményeket használ a hirdetések blokkolására. Kérjük, támogasson bennünket a hirdetésblokkolók letiltásával.