Aktuális DAF Hírek Kiemelt hírek Márkahírek

A DAF egy különleges kiadással ünnepli a 250 000. Super Space Cab fülkét

A DAF Trucks bemutatja az XF Super Space Cab Celebration Edition ünnepi kiadását. A DAF a piacon kapható legnagyobb és legkényelmesebb fülke fényűző és különleges, csíkos változatával ünnepli a 250 000. Super Space Cab fülkével eladott DAF XF típust. A járművezetőket többek között luxuskivitelű kárpitozott belsővel lepjük meg a standard konyak színű bőr csomagban.

Forrás: DAF │ DAF Hungary Kft.

„Hogyan nyújthatjuk a járművezetőnek a legnagyobb kényelmet?” Ez a kérdés vezetett 1984-ben a DAF 3600 Space Cab bemutatásához, amely új szintre emelte a belső tér fogalmát, valamint a megemelt tetőnek köszönhetően a járművezető kényelmét. 1994-ben a DAF még tovább ment a Super Space Cab fülkével, amellyel ismét új mércét állított fel.

Ideális hely a vezetéshez
A legújabb DAF XF Super Space Cab fülkéje a legjobb hely minden járművezető számára a munkához, az élethez és az alváshoz. Felülmúlhatatlan ergonómia, gyönyörű díszítés és rendkívül tágas kialakítás. A fülke térfogata nem kevesebb, mint 12,6 m 3, így a piacon ez a legtágasabb típus. Az XF Super Space Cab lenyűgöző, 2,23 méteres állóteret kínál, és nem kevesebb, mint 925 literes tárhellyel bír. Két tágas ággyal van felszerelve, melyek közül az alsó 80 cm széles és 2,20 méter hosszú, és alapfelszereltségként vastag Xtra Comfort matraccal kapható. Nem véletlenül rendelik meg a DAF XF típusok felét Super Space Cab fülkével.

Forrás: DAF │ DAF Hungary Kft.

A DAF XF Super Space Cab Celebration Edition 4×2 FT és 6×2 FTG vontató változatban, valamint minden tehergépkocsi konfigurációban kapható. A teljesítmény tekintetében a 330 kW/450 LE teljesítményű PACCAR MX-11 vagy a 355 kW/480 LE vagy 390 kW/530 LE teljesítményű PACCAR MX-13 motor választható.

Ennek a „speciális” kivitelnek a szegélye országspecifikus: minden változat a helyi ügyféligényeknek megfelelően van konfigurálva – de minden Celebration Edition modell rendelkezik a gyönyörű, exkluzív belsővel, beleértve a konyak színű bőr csomagot is. Az ágyak pedig mind a DAF 15 cm vastag Xtra Comfort matracával rendelkeznek a maximális alvási kényelem érdekében. Emellett olyan dolgok is alapfelszereltségként érkeznek, mint a gyors DAF TNR navigációs rendszer, a legkiterjedtebb klímavezérlés, beleértve a hátsó falról történő működtetést, valamint a DAF lenyűgözően nagy hűtőszekrénye.

Forrás: DAF │ DAF Hungary Kft.

A DAF XF Super Space Cab Celebration Edition mostantól minden hivatalos DAF márkakereskedőnél választható.

Forrás és fotók: DAF │ DAF Hungary Kft.

 

(Ezt a cikket 415 alkalommal tekintették meg.)