Aktuális DAF Hírek Kiemelt hírek Külföld Márkahírek

A DAF megjutalmazza a 2020-as év nemzetközi márkakereskedőit

A DAF Vilamourában (Portugália) rendezett nemzetközi márkakereskedői találkozóján a Ford & Slater brit márkakereskedői csoport vehette át a „DAF International Dealer of the Year 2020” díjat. A Ford & Slater kiemelkedő ügyfélszolgálati teljesítményt nyújt és vezető szerepet játszik az Egyesült Királyságban a tehergépkocsik, alkatrészek és pénzügyi szolgáltatások piacán. A francia Groupe Lefevre csoportot a „PACCAR Parts Europe International Dealer of the Year” díjjal jutalmazták, a német EBB Truck Center pedig a „PACCAR Financial Europe International Dealer of the Year” díjban részesült. A litvániai Centrako végzett az első helyen a „Used Truck Dealer of the Year” elnevezésű új kategóriában.

Fabrice (középen) és Alexis Lefevre (jobbra), a French Groupe Lefevre tulajdonosai Dick Leek-től, a PACCAR Parts Europe ügyvezető igazgatójától veszik át a PACCAR Parts Internation Dealer of the Year díjat. – Forrás: DAF │ DAF Hungary Kft.

„DAF International Dealer of the Year 2020”
„Ahhoz, hogy egy márkakereskedő megkaphassa a „DAF International Dealer of the Year” díjat, kiemelkedő teljesítményt kell nyújtania és kiválóan kell ismernie az üzlet minden vonatkozását” – nyilatkozta Harry Wolters, a DAF Trucks elnöke a díjátadó ünnepségen. „A díj elnyeréséhez a lehető legjobb eredményeket kell felmutatni nem csak az ügyfélelégedettség és az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatások, hanem a vállalkozás vezetése terén is. A DAF legjobb márkakereskedője kiemelkedő teljesítményt nyújt mind az új, mind pedig a használt tehergépkocsik értékesítése és karbantartása terén, és mindenki másnál jobban tudja, hogyan kell támogatni az ügyfeleket ahhoz, hogy nyereségüket a PACCAR Parts és a PACCAR Financial által kínált szolgáltatások igénybevételével maximalizálni tudják.”

„A Ford & Slater márkakereskedői csoport az Egyesült Királyságból továbbra is kiemelt figyelmet fordít az ügyfelek tapasztalatainak javítására, és folyamatosan igyekszik kiterjeszteni tevékenységeit, például azzal, hogy a DAF Connect révén proaktív ügyféltámogatást nyújt, valamint többet ruház be szervizekbe és a technikusoknak biztosított képzésekbe. A csoport emellett javította a 11 különböző DAF-helyszínen található műhelyei hatékonyságát is, ahol csak a legjobb szolgáltatást nyújtja ügyfeleinek. A Ford & Slater évek óta követendő példát mutat a többi márkakereskedőnek. Ez a brit márkakereskedői csoport olyan professzionális és jól képzett csapattal rendelkezik, amely szenvedélyesen elkötelezett az évről évre történő fejlődés mellett. Ezt bizonyítja a magas szintű fogyasztói elégedettség. Gratulálok az egész csapatnak!”

A PACCAR Financial International Dealer of the Year a németországi EBB Truck-Center. A képen: az ügyvezetők Manuel Dreher, Thorsten Dreher, Reinhard Bayer, Claus Karsch és Gerrit-Jan Bas (balra), a PACCAR Financial Europe ügyvezető igazgatója. – Forrás: DAF │ DAF Hungary Kft.

PACCAR Parts International Dealer of the Year 2020”

„A Groupe Lefevre márkakereskedői csoport Franciaországban 13 helyszínen működik, azzal a céllal, hogy ügyfelei mindig hozzá tudjanak férni a szükséges alkatrészekhez. Emiatt állhat előttünk ez a szervezet a kiemelkedő szolgáltatások kiváló példájaként” – mondta Dick Leek, a PACCAR Parts Europe ügyvezető igazgatója. „A Groupe Lefevre mindig elérhető alkatrészekkel, valamint intelligens eCommerce megoldások alkalmazásával segíti ügyfeleit a legmagasabb fokú hatékonyság és a legoptimálisabb üzemidők elérésében. A Groupe Lefevre folyamatosan új ötleteket keres és mindig készen áll arra, hogy elfogadja a PACCAR Parts kezdeményezéseit annak érdekében, hogy még magasabb szintre emelje az ügyfelek elégedettségét. Ennek kiváló példája többek között a Vesoulban működő TRP-szerviz, továbbá a nemzetközi flották számára létrehozott PACCAR Parts Fleet Services program aktív támogatása.”

„PACCAR Financial Europe International Dealer of the Year 2020”
Gerrit-Jan Bas, a PACCAR Financial Europe ügyvezető igazgatója szerint a németországi EBB Truck-Center DAF-márkakereskedő megérdemelten nyerte meg a „PACCAR Financial International Dealer of the Year” díjat. „Ez a márkakereskedő pontosan tudja, hogy mire van szüksége az ügyfeleknek a sikerhez. Az EBB Truck-Center-nél mindig az ügyfél van a középpontban. A csapat az adott munkához a legmegfelelőbb tehergépkocsit biztosítja, egyértelmű pénzügyi tervvel, valamint személyre szabott javítási és karbantartási szerződésekkel. Más szóval olyan teljes körű szállítási megoldásokat kínál, amelyek maximális megtérülést biztosítanak az ügyfél számára.”

A DAF Used Truck International Dealer of the Year díj Litvániáé. A tulajdonos/vezérigazgató Audrius Grazenas-nak (jobbra), Centrako a DAF márkakereskedőjének Gerrit-Jan Bas, a PACCAR Financial Europe ügyvezető igazgatója adta át a díjat, aki a DAF használt teherautókért is felelős. – Forrás: DAF │ DAF Hungary Kft.

„DAF Used Truck International Dealer of the Year 2020”

A „DAF Used Truck International Dealer of the Year” elnevezésű új kategóriában a litvániai Centrako DAF-márkakereskedőnek ítélték oda az első díjat. Gerrit-Jan Bas, a PACCAR Financial Europe ügyvezető igazgatója, aki egyben a használt DAF tehergépkocsikra vonatkozó programért is felelős, így nyilatkozott: „Egy használt tehergépkocsi értékesítéséhez elkötelezettség és összpontosítás szükséges. A lehető legjobb megoldást kell megtalálni az ügyfél szállítási igényeinek kielégítésére. A Centrako ezt nagyon komolyan veszi, és egy professzionális szervezetet hozott létre használt tehergépkocsikhoz. A vállalat meg van győződve arról, hogy ez az, amire hosszú távon szükség van ahhoz, hogy sikeresek legyenek, egyebek között az új tehergépkocsik eladása tekintetében is. A Centrako tökéletes megfeleltetést biztosít a jármű és annak felhasználása között, és tevékenyen részt vesz különösen a használt tehergépkocsikkal kapcsolatos szolgáltatások fejlesztésében is, annak érdekében, hogy az új tulajdonos befektetése a lehető legnagyobb mértékben megtérüljön. A márkakereskedői tevékenység szinte minden más területén is igen magas pontszámot értek el.”

A 2020. évi „International Dealer of the Year” díjak mellett a következő márkakereskedők „Arany” fokozatú díjat vehettek át általánosan kiváló márkakereskedői teljesítményükért:

  • Turbo’s Hoet Group, Bulgária
  • Ciron, Franciaország
  • Hiltl Fahrzeugbau, Németország
  • De Burgh, Hollandia
  • Van Tilburg-Bastianen Group, Lengyelország

DAF Trucks N.V. – a PACCAR Inc amerikai cég leányvállalata. Az anyacég a világ legnagyobb nehézvontató-gyártói közé tartozik – a könnyű, közepes és nehézvontatók vezető gyártója. A DAF a vontatók és tehergépkocsik teljes választékának beszállítója, amely minden szállítási alkalmazáshoz megfelelő járművet kínál. A DAF vezető szerepet tölt be a szolgáltatások területén is, beleértve a MultiSupport javítási és karbantartási szerződéseket, a PACCAR Financial pénzügyi szolgáltatásait, valamint a PACCAR Parts első osztályú pótalkatrész-ellátását. Mindezen felül a DAF részt vesz a városi és távolsági buszok gyártói által felhasznált tengelyek és motorok fejlesztésében és előállításában is. A DAF Trucks N.V. a gyártási tevékenységét Eindhovenben (Hollandia), Westerlóban (Belgium), Leylandben (Nagy-Britannia) és Ponta Grossában (Brazília) végzi, és 1100 márkakereskedővel, illetve szervizállomással rendelkezik Európában és azon kívül.

Forrás: DAF │ DAF Hungary Kft.

Kiemelt kép: A „DAF Internation Dealer of the Year” díjat a DAF Trucks elnöke, Harry Wolters (jobbra) és a DAF Marketing & Sales vezetője, Richard Zink (balra) adta át Tim (középen balra) és Nigel Strevens-nek, a Ford & Slater közös ügyvezető igazgatóinak (UK). – Forrás: DAF │ DAF Hungary Kft.

 

(Ezt a cikket 69 alkalommal tekintették meg.)