Aktuális Hírek Kiemelt hírek Külföld Márkahírek Scania

Kiterjeszti együttműködését a Doosan a Scaniával a motorok terén

Aláírt egy megállapodást a Scania a dél-koreai építőgépgyártóval, a Doosan Infracore vállalattal a motorbeszállítás folytatásáról.

Forrás: Scania

Amióta 2010-ben megkezdődött az együttműködés a két vállalat között, a Scania a Doosan nehézkategóriás építőgépeinek számos szegmensében motorbeszállítóvá vált. A Scania motorjait már az 1970-es években beépítették a norvég Moxy csuklós dömpereibe. Ezt a vállalatot később felvásárolta a Doosan Infracore, amely elkezdte használni a Scania motorokat a széles körű gépkínálatában, beleértve a gumikerekes rakodókat, kotrókat és csuklós dömpereket.

Mi a Scaniánál örömmel és büszkén fogadtuk, hogy a Doosan továbbra is bizalmat szavazott a motorjainknak” – mondta Joel Granath, a Scania motorokkal foglalkozó részlegéért felelős alelnöke. „Együttműködésünk fokozatosan terjedt ki, és továbbra is a kiválóság iránti kölcsönös igényünkön nyugszik.”

A szerződés időtartama során a Scania továbbra is 9 és 13 literes ipari motorokat szállít majd a Doosan kotrógépeihez, gumikerekes rakodógépeihez és csuklós dömpereihez akár Tier 4 final és Stage V károsanyag-kibocsátási minősítéssel.

Hosszú távú és sikeres együttműködésünk a Scaniával kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy szeretnénk folytatni a partneri kapcsolatunkat velük” – mondta Jan Roger Lindseth, a Doosan Infracore Norway értékesítési és marketingvezetője. „A könnyű kommunikáció a fejlesztési projektek során és a projektjeinkhez kapott támogatás mindig kiváló.”

Forrás: Scania

 

(Ezt a cikket 184 alkalommal tekintették meg.)