Aktuális Hírek Kiemelt hírek Kishaszonjárművek Márkahírek Volkswagen

Az AUTO MOTOR SPORT olvasói a Multivan 6.1-nek ítélték a 2019-es év legjobb formatervezési innovációja díját

Az új Multivan 6.1 elnyerte az “Autonis – Legjobb formatervezési innováció 2019” díjat a “Kisbusz” kategóriában. Az AUTO MOTOR UND SPORT autós szaklap által indított olvasói közvélemény kutatás egyértelmű eredményeként az összes résztvevő 53,6% -a szavazott a Volkswagen Haszonjárművek kultikus kisbuszának legújabb generációs modelljére.

Forrás: Volkswagen Haszonjárművek

A Stuttgartban tegnap rendezett díjátadó ünnepségen, Albert Kirzinger formatervezési vezető elmondta: “Számomra a Bulli a kör négyszögesítése. Ennek formatervezési története régebbre nyúlik vissza, mint bármelyik más járműé. Úgy gondolom, sikerének titka abban rejlik, hogy harmonikusan ötvözzük a modern stílust az időtálló dizájnnal.”

Ugyanez vonatkozik az új Multivan 6.1-re is, amelyet éppen most vezetnek be az első piacokon. Az új Multivan most először érhető el a teljesen digitális eszközökkel kialakított ‘digitális pilótafülkével’. Szintén újdonságnak számít az infotainment rendszer online összeköttetési egysége (OCU), amelyen keresztül a Bulli 6.1 a web alapú funkciók és szolgáltatások új köréhez rendelkezik hozzáféréssel . Új kormányszerkezet és számos vezetőt segítő rendszer tovább tökéletesíti az utazást, a könnyű kezelhetőséget és a biztonságot.

Az “autonis”- – Legjobb formatervezési újítás díj”-ról: az első szavazást és versenyt 14 évvel ezelőtt tartották, ezúttal összesen 100 új modellt vettek be a tíz járműkategóriába., a közvélemény kutatás során az AUTO MOTOR UND SPORT folyóirat 13.762 olvasója szavazott.

Forrás: Volkswagen Haszonjárművek

 

(Ezt a cikket 80 alkalommal tekintették meg.)

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve!!!

Azt észleltük, hogy bővítményeket használ a hirdetések blokkolására. Kérjük, támogasson bennünket a hirdetésblokkolók letiltásával.